- Vásárlás

Nikon COOLPIX S31 – A családhoz tartozik

A most bejelentett négy új Nikon COOLPIX modell közül a visszafogottabb kialakításra vágyóknak ajánlja a gyártó az S31 modellt, amely 5 méterig vízálló, egyben por- és ütésálló. Használata pedig annyira egyszerű, hogy gyerekek és nagyszülők is gondtalanul élvezhetik a fényképezés örömét.

COOLPIX S31 blue

A masszív, egyszerű és szórakoztató, 10 megapixeles S31 modellt az egész család használhatja. A méretes gombok, a világos menük, a NIKKOR 3× optikai zoom objektív, a 6,7 cm-es LCD-monitor, a HD videofelvétel és a játékos beépített szűrők mind azt szolgálják, hogy bárki látványos képeket és videókat készíthessen abban a megnyugtató tudatban, hogy a fényképezőgép az ütődéseket is állja és bárhova elvihető. A modell 5 méterig vízálló, 1,2 méterről leejtve még ütésálló, valamint pormentes, így ideális aktív otthoni vagy nyaralás alatti használathoz. Segítségével új helyeken is kipróbálhatja a fényképezést, például a medencében vagy a strandon.

COOLPIX S31 back

A szimmetrikusan kialakított váznak köszönhetően az S31 modell könnyen kezelhető, és bármilyen méretű kézben jól tartható. A vaku középen helyezkedik el, a fényképezéshez vagy az éles 720p videókhoz való egygombos vezérlők pedig oldalt találhatók, így nem fogják belógó ujjak elrontani a képet. A világos menük és a vastag, színes ikonok révén egyszerű a funkciók közötti navigálás, még gyermekek számára is. Az automatikus elmosódásgátló technológia garantálja, hogy a gyorsan mozgó barátok és családtagok is élesek lesznek a képeken. Ha pedig elkészült a felvétel, látványos beépített szűrők teszik a képeket még különlegesebbé, mint például a Halszemoptika vagy a Kiválasztott szín.

A COOLPIX S31 öt színben kapható: sárga, rózsaszín, kék, fehér és barna.

COOLPIX S31 top