- Vásárlás

Nikon COOLPIX L27 és L28: gyerekjáték a fényképezés

A Nikon COOLPIX fényképezőgépek L-sorozatát kiegészítő új, L27 és L28 modellekkel gyerekjáték fényképeket és videókat készíteni. Ha valaki problémamentesen kezelhető, „célozz és kattints” típusú fényképezőgépet keres, az L27 és L28 modellek egyaránt intelligens automata funkciók tárházát kínálják, a felhasználó így az élet fontos dolgaira összpontosíthat.

Nikon COOLPIX L27 és L28

COOLPIX L27 – Megőrzi az emlékeket

A vonzó, masszív és könnyedén használható 16 megapixeles L27 modell igazán ért a fényképekhez és videókhoz, így a felhasználó hozzáértés nélkül is boldogulhat. Az egyszerű vezérlés és az intelligens automata funkciók garantálják az éles képeket, egyben biztosítják, hogy mindenki nyitott szemmel és mosolygósan szerepeljen a portrékon.

A nagy látószögű NIKKOR 5× optikai zoom objektív (26-130 mm) kiváló pontossággal és éles felbontással rögzíti a felvételeket, legyen szó akár csoportképekről vagy közeli képekről. Ha még több emléket szeretne megőrizni a pillanatról, egyetlen gombnyomással éles HD (720p) videókat rögzíthet. A minőségi 6,7 cm-es LCD-monitor pedig valósághűen játssza vissza a fényképeket és a videókat.

Az Egyszerű automata mód a fényviszonyokhoz optimalizálja a fényképezőgép beállításait, ezáltal a képek mindig látványosak lesznek. A beépített Elmosódásgátlás csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását, míg az Intelligens portré rendszer olyan funkciókkal segíti, hogy a portrék témái mindig előnyös arcukat mutassák, mint például a Mosoly időzítő vagy a Bőr lágyítás. A kényelmesen, AA-méretű elemekkel üzemeltethető L27 modell bárhova könnyedén elvihető.

A COOLPIX L27 öt színben kapható: mintás lila, fekete, vörös, ezüst és fehér.

COOLPIX L28 – Az élet fontos dolgaira összpontosít

A COOLPIX L28 egy újabb, döbbenetesen könnyen használható fényképezőgép, amely a fényképek és videók rögzítését valódi élménnyé varázsolja. 20 megapixel, nagy látószögű NIKKOR 5× optikai zoom objektív, 7,5 cm-es valamint HD (720p) videofelvétel gondoskodnak arról, hogy minden együtt legyen az élet fontos dolgainak megörökítéséhez.

Az Egyszerű automata mód és az egygombos videofelvétel garantálják a könnyed üzemelést, a megapixelek magas száma és az éles NIKKOR 5× optikai zoom objektív pedig biztosítják a tökéletes felvételeket, legyen szó akár a család legújabb tagjáról készült közeli képről, illetve az egész család szórakozását bemutató videóról. A nagyméretű LCD-monitoron visszajátszott fényképek nagyon jól mutatnak, de kiemelkedő élességük révén kinagyítva és falra akasztva is csodálatosak. Az L28 modell kényelmesen, AA-méretű elemekkel működtethető.

A COOLPIX L28 négy színben kapható: rózsaszín, vörös, ezüst és fekete.