fogorvos
- Vásárlás

Jegyezd meg ezt az oldalt, ha Londonban keresel magyar fogorvost

A fogfájás soha sem várhat, hiszen iszonyatos fájdalommal jár. Londonban is lehet találni magyar fogorvost, így, ha sürgős fogászati esetről van szó érdemes felkeresni egy magyar fogorvost.

A fogorvosi rendelőben mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fogfájást megszüntessék. Megtalálják azonnal a kiváltó okot és máris elkezdik a kezelést. A rendelőben magyarul, angolul, lengyelül és olaszul is beszélnek, így a nyelv sem okozhat gondot, hogy megértse fogorvosunk milyen fájdalmakat tapasztalunk. A rendelő nemcsak hétköznap, hanem hétvégén is nyitva tart így a sürgős eseteket is bármikor el tudják látni. Vészhelyzet esetén bátran fordulhatunk a magyar fogorvoshoz. A weboldalon elérhető sürgősségi telefonszámot tárcsázva többnyelvű ügyfélszolgálat segíti a betegeket. Az előzetesen megadott adatok alapján akár már aznapra lehet kérni időpontot. Az ügyfélszolgálat pontosan tájékoztatja az betegeket a rendelő elhelyezkedéséről, valamint annak megközelítéséről, így biztosan nem fogunk eltévedni. Az előzetesen egyeztetett időpontot, valamint a helyszínt e-mailben és sms-ben is elküldik a betegeknek. A Londonban megtalálható fogorvosi rendelőkhöz képest 30-40% megtakarítást lehet elérni, ha itt kezeltetjük fogainkat. Nem árulnak zsákbamacskát, hiszen a honlapon minden egyes kezelés ára feltüntetésre került.

Amennyiben fogászati implantátum beültetésén gondolkodunk, úgy a magyar fogorvosi rendelőben ez is kérhető. A sürgősségi fogorvosi ellátás mellett az implantátumok beütetésével is foglalkoznak és természetesen beültetés előtt konzultálni is lehet az orvossal. A rendelőben az egyik legjobb szájsebész várja a betegeket. Ha egy vagy több fogunk is hiányzik, akkor az implantátumok megoldást jelenthetnek. Az implantátumok tulajdonképpen mesterséges gyökerek, amelyek egy vagy akár több fogat is képesek megtámasztani. A titánötvözetből készülő henger alakú fémoszlop a végén egy menettel rendelkezik, így ezzel tudják azt rögzíteni az állkapocshoz. A másik végén egy felépítmény található meg, amelyhez majd rögzítik a kiválasztott implantátumot. Ezek az implantátumok nagyon erősek így étkezés közben sem fognak gondot okozni, hiszen erősen tartanak és nem lazulnak meg. Ezek az implantátumok az utóbbi években igen népszerűvé váltak és mára már szinte háttérbe szorították az egyéb hagyományos fogpótlásokat. Az implantátumoknak rengeteg előnyük van, amelyek például a hidakról nem mondhatók el. Az implantátumoknak nagyon szilárd gyökérzetük van, hiszen a legmodernebb kohászati eljárásokkal titánfémötvözet felhasználásával készítik el. A fogsor képes elcsúszni, de az implantátum soha. A műfogsorok bármikor elcsúszhatnak, így igen kellemetlen helyzetbe lehet kerülni akár egy étteremben is. Az implantátumok nagyon szilárdan és tartósan az állcsontba rögzítve tartják meg a fogat. Emellett hatalmas előnyük, hogy úgy néznek ki, mint a természetes fogak. Ha beütjük a keresőbe, hogy magyar fogorvost keresünk, akkor így azért egyszerűbb magyar fogorvost találni Londonban.