Suntrust Ascentia
- Ingatlan

Suntrust Ascentia

A Suntrust Ascentia a Fülöp-szigeteken, Manilában, a Santa Ana városrészben található.

A három toronyból álló épület 24 és 25 emelet magas tömbökből áll, az apartmanokon kívül hat kereskedelmi egységet is tartalmaz. A modern, kortárs épület tökéletes helyen fekszik, a Pureza LRT-2 alig 4 kilométer távolságban található.

A projekt fejlesztője a Suntrust ingatlanfejlesztő társaság, amely olyan projektekről ismert, mint a Capitol Plaza, és a Suntrust Tree Top Villas.

Az épület 955 lakóegységből áll. Az apartmanok között stúdiók, 1 és 2 hálószobás lakások, melyekhez szobánként fürdőszoba csatlakozik. A stúdiók 180 négyzetméteresek, míg az egy szobások 35, a 2 szobás lakások pedig 39 négyzetméteresek. A legtöbb lakáshoz jár erkély, ahonnan a magas toronyépülettől csodás kilátás nyílik a városra. A három torony közül az A torony lakásai nyitottak vásárlásra, de a közeljövőben a B és C tornyok is értékesítésre kerültek. Az apartmanokban nappali, konyha és főzőfülke, étkező tartozik. Lehetőség van garázst vásárolni. A lakás nagy része kerámiaburkolatos, de a hálószobában Vinyl padlózatot lehet találni. A konyhakredencek egyedi gyártásúak. A fürdőszobákban mechanikus és természetes szellőzés van, a hálószobák ACU légkondicionáló egységgel felszereltek.

A Suntrust Ascentia közelében olyan projektek találhatóak, mint a Soltice, a Mandaluyong Executive Mansion III, és a KL Tower.