Polo Residences
- Ingatlan

Polo Residence

A pazar megjelenésű Polo Residence Dubai központjában, Meydan kerületében, a Nad Al Shibba First-ben található. A modern kialakítású rezidenciát buja növényzetű zöldövezet határolja. A négy emelet magas épület 899 lakóegységből áll. Az épülettől a Zöld és a Piros Metróvonal megállói autóval pár perc alatt érhetőek el.

A projekt fejlesztője a MAG Property Development, amely az egyik legnagyobb multinacionális konglomerátum az Egyesült Arab Emirátusokban.

A rezidencia 29 négyemeletes házból áll, amelyek modern közösséget alkotnak. Luxus apartmanjai 1-2-3 szobával rendelkeznek. A hálószobákhoz fürdőszoba kapcsolódik. A tágas, nyitott terű nappalihoz zárt, modern berendezésű konyhák tartoznak. A padlótól a mennyezetig futó ablakai remekül megvilágítják a teret. Ezenkívül az apartmanokhoz hatalmas körbefutó terasz tartozik, amelyek nagyszerű életteret kínálnak a kültérben is.

Az apartmanok nyújtotta kényelemmel összhangban, a Polo Residence tervezésekor a létesítmények kialakításánál az egészséges életmód szempontjait vették alapul. Az ingatlan létesítményei közé egy étterem, gyermekjátszótér, úszómedence, edzőterem, közösségi klubhelység tartozik, de a kocogó és kerékpárpályák biztosítják a kikapcsolódást.

Polo Residence

Az épületben 24 órás biztonsági szolgálaton kívül parkoló is található.

A Meydan kerülete számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, a modern technológia megjelenése mellett kényelmes, környezetbarát házak jellemzik. A környéken számos park, stadion, oktatási intézmény mellett golfparkok és pólópályák találhatóak. Az infrastrukturális létesítményeit fákkal övezett sétányokon, gyalogutakon keresztül lehet elérni.

Dubai Nemzetközi Repülőtere 20 perc alatt érhető el a rezidenciától.