- Vásárlás

Nikon COOLPIX P520 – szuperzoom 24 mm-től 1000 mm-ig

A Nikon új modellel bővíti nagy teljesítményű szuperzoom fényképezőgépeinek választékát. A döbbenetes, 42× NIKKOR optikai zoom objektívvel, fejlett objektív eltolásos rázkódáscsökkentéssel, 8,0 cm-es dönthető LCD-monitorral, Full HD videofelvétellel és beépített GPS-vevővel felszerelt P520 modell ideális a szenvedélyes fotósok számára, akik az óriási élességtartomány kínálta sokoldalúságot kompakt vázba rejtve szeretnék elérni.

Nikon COOLPIX P520

A COOLPIX P520 hihetetlenül sokoldalú, komoly amatőröknek készült fényképezőgép, amely minden fényképezési helyzetben kiválóan használható. A piac egyik legnagyobb teljesítményű, 42× zoom NIKKOR objektívével felszerelt modellel közeli portrékat és távoli tájképeket egyaránt könnyedén készíthet.

Még teljes zoom mellett is tűéles felvételek rögzíthetők fényviszonyoktól függetlenül, köszönhetően a 18 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelőnek, valamint az objektív eltolásos rázkódáscsökkentés funkciónak. A 8,0 cm-es, 921 000 képpontos dönthető LCD-monitor elősegíti, hogy kreatívan és más szemszögből fényképezhessen. A Nikon professzionális D-SLR fényképezőgépein elterjedt rendkívül nagy felbontású monitor tükröződésgátló bevonattal rendelkezik, és kategóriájában a legjobb színkezelést és fényerőt biztosítja.

Nikon COOLPIX P520 back

A gyakorlottabb felhasználók számára a P520 modell a fényképezőgép-beállítások teljes körű vezérlését kínálja. A kézi expozícióbeállítások (P/S/A/M) hozzáférhetőségéről a módválasztó tárcsa gondoskodik, a Felhasználói mód pedig lehetővé teszi a kívánt beállítások azonnali kiválasztását. Az egygombos Full HD videokészítés révén szempillantás alatt kezdhet videókat rögzíteni, a beépített GPS pedig rögzíti a felvételek pontos helyét és geocímke formájában eltárolja a képadatok között, így a P520 ideális utazók számára. A külön megvásárolható Wi-Fi csatlakozó pedig lehetővé teszi fényképek és videók azonnali átvitelét bármilyen intelligens eszközre*, amelyről aztán feltöltheti felvételeit az internetre.

A COOLPIX P520 három színben kapható: sötétezüst, fekete és vörös

Nikon COOLPIX P520 top

Nikon COOLPIX P520: További funkciók

  •    Automatikus HDR mód: A gép két felvételt készít a zár egyetlen kioldásával, majd ezeket egy végső képben ötvözi, amely széles dinamikatartományt fog át, és gazdagabb színátmeneteket tartalmaz, így minden helyzetben lenyűgöző tónusrészletekkel rendelkező felvételeket készíthet.
  •     Makró mód: lehetővé teszi, hogy egészen közeli (mindössze 1 cm-es távolságra lévő) témákra fókuszáljon, megörökítve a legapróbb részleteket is.
  •     Egyszerű panoráma 360°/180°: dinamikus panorámaképek létrehozása függőleges vagy vízszintes pánozással.
  •     3D-s fényképezési mód: a mozdulatlan témákról létrehozott térhatású képek lejátszhatók a 3D-s technológiát támogató televíziókon és számítógépeken.
  •     Testreszabható funkciógomb: segítségével átugorhatja a menü szintjeit, és gyorsabb hozzáférést rendelhet a kedvenc beállításaihoz.
  •     Fejlett videorögzítési funkciók: videofelvétel közben az optikai zoom és az automatikus élességállítás is használható, egyben lassított vagy akár 120 kép/mp (VGA) sebességű felvételeket is készíthet 1920 x 1080 felbontásban, választható képkocka sebesség mellett (60i, 50i, 30p vagy 25p). A videók iFrame formátumban is rögzíthetők, a beépített HDMI-csatlakozó pedig lehetővé teszi, hogy a fényképezőgépet közvetlenül HDTV-hez csatlakoztassa.
  •     Gyors sorozatfelvétel: akár tíz teljes felbontású kép készíthető 7 képkocka/mp sebességgel, illetve 30 teljes felbontású kép 1 képkocka/mp sebességgel.
  •     Gyors és pontos AF: ha összetett témát szeretne lefényképezni, a kézi élességállítás és a 99 pontos automatikus élességállítási rendszer együttes használatával kiemelkedően éles felvételeket készíthet.
    Témakövető AF: segítségével az állandóan mozgó témákról is éles képek készíthetők. A témakövető AF a kiválasztott témán tartja az élességet, még annak mozgását is követi.