- Vásárlás

Nikon COOLPIX L820 – Könnyed funkciók bármilyen alkalomhoz

A Nikon most bejelentett klasszikus megjelenésű L820 modellje rendkívül nagy látószögű, 30× NIKKOR optikai zoom objektívvel rendelkezik, mégis könnyedén hordozható és használható. 16 megapixeles CMOS-képérzékelővel, 7,5 cm-es LCD-monitorral, objektív eltolásos rázkódáscsökkentéssel, valamint Full HD videofelvétellel büszkélkedik.

Nikon COOLPIX L820

A 30× szuperzoom NIKKOR objektív és a Full HD videofelvétel révén az L820 igazán ért a fényképekhez, így a felhasználó hozzáértés nélkül is boldogulhat. Az Egyszerű automata mód a fényképezőgép beállításait a fényképezési helyzethez igazítja, így teszi könnyeddé a felvételek készítését. A különösen érzékeny, 16 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelő pedig gyenge megvilágítás mellett is rendkívül részletgazdag képeket biztosít.

Az L820 modell széles élességtartománya a nagy látószögű tengerparti tájképektől a szuper-telefotókig mindent lefed, így akár egy távoli szörföst is könnyedén megörökíthet. Az intelligens fényképezőgép másodpercek alatt vált a nézetek között, biztosítva a könnyed és sima zoomolást az élességtartomány egészén át, fényképek és videók esetében egyaránt. A négy különböző automatikus elmosódásgátló funkció mindeközben gondoskodik arról, hogy a téma éles maradjon. Egyetlen gombnyomással átválthat Full HD (1080p) videó módba, így késedelem nélkül örökítheti meg a videóra kívánkozó pillanatokat. Mindeközben a nagyméretű, 7,5 cm-es LCD-monitoron éjjel-nappal gyönyörűen tiszta képeken követheti az eseményeket.

A COOLPIX L820 négy színben kapható: szilvakék, kék, vörös és fekete.

Nikon COOLPIX L820 back

Nikon COOLPIX L820: További funkciók

·    Intelligens portré rendszer: minden helyzetben elkészíthető a tökéletes portré. A Mosoly időzítő akkor készíti el a felvételt, amikor a portréalany mosolyog; a Pislogásmentesítés figyelmeztet, ha a portré bármelyik szereplőjének a szeme csukva van; a Glamour retusálás lehetőségei pedig elősegítik, hogy a portréalanyok előnyösebb arcukat mutassák.
·    Retusálás menü: a fényképek a fényképezőgép számos beépített szűrőhatásával tovább javíthatók. A kínált hatások közt megtalálható a Kiválasztott szín funkció, amely automatikusan fekete-fehérré alakítja a képet, majd a kiválasztott színt adja hozzá; valamint a Csillogás funkció, amely csillagfényhatást varázsol a fényes tárgyakra.
·    AA-méretű elemek: a fényképezőgép négy AA-méretű elemmel/akkumulátororral működik, amelyek a világ bármely pontján könnyen beszerezhetők.
·    19 motívumprogram mód: automatikusan optimális beállításokat kínálnak a legnépszerűbb fényképezési stílusokhoz és effektusokhoz. Csak válassza ki az adott helyzethez tartozó módot, és már készülhet is a remek felvétel.
·    Vezeték nélküli átvitel: kompatibilis az Eye-Fi X2 (vagy újabb) kártyákkal. Másolja digitális fényképeit (JPEG-formátumban) közvetlenül intelligens eszközére vagy számítógépére, majd élvezze a Nikon online fényképmegosztó szolgáltatása, a Nikon Image Space által kínált előnyöket.