- Vásárlás

Négy új Coolpix kompakt a Nikontól

A Nikon Europe bejelentette COOLPIX termékcsaládjának négy új tagját. A COOLPIX L830 rendkívül nagy teljesítményű, 34x optikai zoommal van felszerelve, és akár 68x Dynamic Fine Zoom* funkciót kínál. A 16 megapixeles COOLPIX L29-et egyszerű vezérelhetőség, valamint nagy látószögű NIKKOR 5x zoom objektív jellemzi. A 20 megapixeles COOLPIX L30 szintén NIKKOR 5x zoom objektívvel rendelkezik, a 20 megapixeles COOLPIX L330-nak pedig nagy teljesítményű, 26x zoom objektívje van. Az új fényképezőgépek AA-méretű, azaz bárhol könnyen beszerezhető elemmel/akkumulátorral működnek.

Nikon COOLPIX L830 – Kerüljön még közelebb a témához

A klasszikus stílusú, 16 megapixeles COOLPIX L830 azoknak készült, akik egyszerűen használható, mégis nagy pontosságú és teljesítményű fényképezőgépet keresnek. Minden alkalommal elsőrangú eredményt kínál. Remek választás azoknak a fotósoknak, akik gondtalan fényképezésre vágynak, ugyanakkor kiemelkedő minőségű képeket szeretnének készíteni.

A COOLPIX L830 rendkívül nagy teljesítményű, 34x optikai zoom objektívvel van felszerelve, a gép 68x Dynamic Fine Zoom funkciójával pedig kétszer olyan távolra zoomolhat, mint telefotó objektívvel, miközben megmarad a kép teljes felbontása. Az Egyszerű automata mód a felhasználó helyett optimalizálja a gép beállításait, ezenfelül a gép oldalsó zoom karral és egyérintéses videofelvétel funkcióval is rendelkezik. A Vegyes VR (rázkódáscsökkkentés) ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódásának hatását, így profibb végeredményt biztosít, illetve használatával a spontán felvételek is tisztábbak lesznek.

Felvételeit egyedivé teheti, ha egy gyermek szemmagasságából vagy éppen a tömeg fölötti nézőpontból fényképez, de természetesen ezektől eltérő saját perspektívát is választhat a 7,7 cm-es, nagy felbontású, dönthető képernyő jóvoltából. Eközben a hátsó megvilágítású képérzékelő csodálatosan tiszta, részletgazdag képeket rögzít. Örökítse meg a történéseket teljes HD felbontásban optikai zoommal és sztereó hanggal! A munkát élvezetessé teszi az, hogy a COOLPIX L830 kifinomult funkciói egy kompakt vázban kaptak helyet, amely kategóriájában az egyik legkisebb méretű, mindamellett stabilitásra és kényelmes használhatóságra van tervezve.

A COOLPIX L830 fekete, vörös és szilvakék színben lesz kapható.

Nikon COOLPIX L29 – Hagyja a nehéz munkát másra

A COOLPIX L29 fényképezőgép 16 megapixeles CCD-képérzékelővel és nagy látószögű, 5x NIKKOR zoom objektívvel biztosítja a remek képminőséget minden alkalommal, egyszerű használhatósága révén pedig a fényképezés szabad és szórakoztató élmény lehet.

Annak érdekében, hogy a minőségi fényképezés lehetőség szerint mindenki számára elérhetővé váljon, a COOLPIX L29 elmosódáscsökkentő funkciót, szórakoztató szűrőhatásokat és Intelligens portré rendszert is tartalmaz. Használatával a lehető legjobb képeket készítheti el, amiben a pislogásmentesítés, a mosoly időzítő és a vörösszemhatás-korrekció is segít. A tizenhét motívumprogram mód jóvoltából egy sor különféle stílus, effektus és táj közül választhatja ki a helyszínnek leginkább megfelelőt.

A COOLPIX L29 ezüst, fekete, vörös és vonalas díszítésű lila színben lesz kapható.

Nikon COOLPIX L30 – Az élet fontos dolgaihoz

A COOLPIX L30 20 megapixeles CCD-képérzékelője és nagy látószögű 5x NIKKOR objektívje révén minden felvétele tiszta és éles lesz. Az Egyszerű automata mód minden eddiginél jobban leegyszerűsíti a videofelvételt, tökéletes lehetőséget kínálva a felejthetetlen családi pillanatok megörökítéséhez.

Az élet fontos dolgaira összpontosító fotósok számára készített gép 7,62 cm-es LCD-képernyőjén szépen megkomponálhatók a képek, majd még erős napsütésben is tisztán játszhatók vissza. Minden eddiginél egyszerűbbé vált a megőrizni kívánt, fontos pillanatok megörökítése – a külön videofelvétel gombbal máris indulhat a rögzítés. A fényképezőgép nagy felbontásának köszönhetően a családról vagy a különleges pillanatokat ünneplő barátokról készített felvételek tiszták és élesek.

A COOLPIX L30 ezüst, fekete és vörös színben lesz kapható.

Nikon COOLPIX L330 – Az okos mesterlövész

A COOLPIX L330 klasszikus stílusú, egyszerűen kezelhető fényképezőgép nagy teljesítményű, 26x optikai zoommal. A nagy látószögű NIKKOR objektívvel felszerelt modell az átfogó panorámaképektől a távoli események megörökítéséig mindenre használható.

Ha igazán büszke az elkészült képre, bátran készíthet belőlük akár plakát méretű nagyítást is a barátoknak és családtagoknak. Ez a gép nagy felbontású képérzékelőjének köszönhető, amely elsőrangú élességgel rögzíti még az apró részleteket is. Az objektív eltolásos VR (rázkódáscsökkentés) javítja a gép stabilitását, a nagy ISO funkció gyenge fényben is tiszta képeket készít, a legjobb kép kiválasztása (BSS) funkció pedig kiválasztja a legélesebbet 10 egymás után készített felvétel közül – a remek végeredmény szinte garantált.

A COOLPIX L330 fekete színben lesz kapható.