- Kultúra

Fotó- és videopályázat érettségiző diákoknak

Az osztály bolondballagásának pillanatairól készített fotókkal és videókkal pályázhatnak érettségiző diákok június 7-én éjfélig az egyik közösségi oldalon.

A pályázók a Diákhitel Központ Zrt. hivatalos közösségi oldalán működő Tripla B alkalmazásba (www.facebook.com/diakhitel/app_398065753547911) tölthetnek fel fényképet vagy videofelvételt a bolondballagás pillanatairól, a játékba június 7-én éjfélig lehet bekapcsolódni. A kreatív és ügyes kezű osztály nyereménye egy bankett a budapesti A38 Hajón – közölte a pályázat kiírója szerdán az MTI-vel.

A Diákhitel Központ fennállása óta első alkalommal hirdetett meg kifejezetten az érettségiző korosztályt megszólító pályázatot. A kezdeményezés elsődleges célja, hogy a játékon keresztül ösztönözze a diákokat arra, hogy hiteles forrásokból tájékozódjanak a Diákhitelről és kellő információ birtokában döntsenek a felvételével kapcsolatos kérdésekben.

A május 3-án startolt Tripla B, avagy BolondBallagás Bankettért szlogent viselő fotó- és videofeltöltő pályázat, a korosztály által látogatott közösségi oldalon keresztül érhető el.

forrás: MTI