- Vásárlás

Nikon COOLPIX S02 – Nagymenő kis méretben

A Nikon bejelentette a rendkívül kisméretű Nikon COOLPIX S02 digitális kompakt kameráját, melynek érintőképernyős kijelzője, teljes HD videofelvételi funkciója és 13 megapixeles CMOS-képérzékelője van.

COOLPIX S02 kék

A COOLPIX S02 elég diszrét ahhoz, hogy bárhová magával vihesse, de elég stílusos ahhoz, hogy mindenhol beszéljenek róla. Tökéletes társ egy éjszakai programhoz, és minden stílus remek kiegészítője. Szeretné megőrizni az igazán emlékezetes, spontán pillanatokat? Soha nem volt még ilyen könnyű dolga, mint most, amikor rendelkezésére áll a Nikon COOLPIX termékcsalád legaranyosabb tagja, amely kisebb, mint egy hitelkártya.

A 13 megapixeles CMOS-érzékelő, a 7,3 GB-os belső memória és a 3x optikai zoom olyan funkciókkal ruházza fel az apró gépet, amelyek még egy nagyobb modellnek is becsületére válnak; az érintőképernyő és az értelemszerű felhasználói felület pedig még tetszetősebbé teszi ezt a kis ékszerdobozt. Ráadásul a fényképezőgép beépített xenon-vakuja, amely nagyobb teljesítményű és kiegyensúlyozottabb fényt ad, mint egy LED lámpa, még a legsötétebb helyeken, vendéglőben, bárban vagy klubban is elegendő fényt biztosít ahhoz, hogy a portrék alanyai a képek minőségétől, ne pedig a vaku villanásától döbbenjenek meg. Ha pedig az alkalom videót kíván, az S02 teljes HD minőségben rögzít, úgyhogy ön sosem marad le a megfelelő pillanatról. Éjszakai tájkép módban alacsony ISO beállítás mellett is éles képeket rögzíthet úgy, hogy a gép négy felvételt készít gyors egymásutánban, majd ezeket ötvözi.

Kiváló minőségű, kiegyensúlyozott képeken örökítheti meg legfontosabb pillanatait és azokat is, amelyek váratlanul köszöntenek önre – a COOLPIX S02-vel minden csak egy kattintásnyira van. A kisméretű modellnek 13 megapixeles CMOS-érzékelője, teljes HD videofelvételi funkciója, valamint nagy, 6,86 cm-es, tükröződésgátló bevonattal és testre szabható felhasználói felülettel rendelkező, érintés-érzékeny képernyője van. Elég könnyű ahhoz (100 g), hogy akár nyakába akasztva viselhesse a bulin: a fém vázborítású gép divatkiegészítőként is megteszi, és hamar beszédtémává válik a társaságban. Fehér, rózsaszín, kék és ezüst színben kapható.

Nikon COOLPIX S02

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „Az apró, stílusos és elegáns COOLPIX S02 ugyan a COOLPIX termékcsalád legkisebb tagja, ám design terén nagy játékos. Bármely tenyérbe vagy kézitáskába remekül illik. A kicsiny fényképezőgép a kifinomult design-elemeket – például a tükröződésgátló bevonattal ellátott érintőképernyőt, a belső memóriát és a xenon-vakut – 13 megapixeles CMOS-érzékelővel és egyszerű automata móddal ötvözi, ezáltal biztosítva, hogy ön soha ne maradjon le egy pillanatról, de egy bulira szóló meghívásról sem.”

A COOLPIX S02 fehér, rózsaszín, kék és ezüst színben lesz kapható.