marina one residences
- Ingatlan

Marina One Residences Szingapúr

A Marina One Residences Szingapúr központjában, a Marina Bay szívében a Marina Way úton található.

Az ingatlan több, díjnyertes luxus fejlesztés eredménye, amely nemcsak kiskereskedelmi üzleteket, éttermeket, de 1042 kiváló minőségű luxuslakást kínál. A lakókat a trópusi hangulatú zöldövezeti ingatlan varázsolja el. Az ingatlan komplex szolgáltatásai révén az otthonuk közvetlen közelében lehet szórakozni, bevásárolni. A közlekedéssel a sziget többi része egyszerűen és gyorsan oldható meg.

marina one residences

A Marina One Residences tulajdonosa és fejlesztője a M+S Pte részvénytársaság, amelyet 2011-ben hozott létre  a a Khazanah malajziai befektetési alap és a szingapúri befektetési társaság, a Temasek  a Marina és a Duo Residences felépítésére.

A főként 1 hálószobás luxuslakások mellett 2-3-4 hálószobásak, és 4 Penthouse lakás is található.

marina one residences

Emellett széleskörű sportolási lehetőséget nyújtanak a létesítményei, például úszómedence, jakuzzi, épített tűzrakó hely, klubhelyiség, és tornaterem.

Marina One Residences saját trópusi paradicsomot, „The Green Heart”-ot kínál, amelynek kertjében 13 méter magas vízesés található. Az ingatlan üzleteiben világhírű márkák képviseltetik magukat.

Az ingatlan közelében számos iskola és nemzetközi oktatási intézmény található.

marina one residences

 A Marina One Residences csatlakozik 4 MRT vonalhoz, és a közelben lévő 4 gyorsforgalmi út is lehetőséget biztosít a sziget távolabbi pontjainak eléréséhez. Mivel az ingatlan a Marina-öböl déli mólójához közel található, így a déli szigetek is egyszerűen elérhetőek.