- Kultúra

Városok munkában – Indul a CBRE városi fotópályázata

Idén is elindult az „Év városi fotósa” (Urban photographer of the year) pályázat, amelyet a világ vezető ingatlan-tanácsadója, a CBRE alapított 2007-ben. A verseny a világ minden fotósa előtt nyitott, tavaly 115 ország 8000 fotósa pályázott. A „Városok munkában” fődíja egy szabadon választott luxus szafari-fotózás

A pályázat témája, a „Városok munkában” arra ösztönzi az amatőr és profi fotósokat, hogy megmutassák, hogyan vélekednek a városi lét lényegéről a nap bármely pillanatában, legyen az megindító, inspiráló, mókás vagy éppen lenyűgöző. „2013 legjobb fotósa” egy luxus szafari-fotózást nyer, amely helyszínét ő választhatja ki számos egzotikus lokáció közül. A CBRE által támogatott díjat kap a két másik dobogós, illetve a nap 24 órájának legjobb pillanatait megörökítő fotósok egyaránt.

„A verseny minden évben szenvedélyes versengéssé válik, egyre többen jelentkeznek, egyre több fotóval. Az elmúlt évek győztesei nagyszerűen örökítették meg az a városok egyedi karaktereit világszerte, és én mindenkit – legyen profi fotós vagy a fotózás iránt rajongó amatőr – arra bátorítok, hogy jelentkezzen idén is. Tavaly Bangladestől, Dél-Koreán és Dél-Afrikán át Brazíliáig voltak jelentkezők, és a verseny kezdete óta a cím elnyerése számos fotósnak biztosított nemzetközi megjelenést.” – nyilatkozta Michael Strong, a CBRE EMEA régiójának elnök-vezérigazgatója.

A jelentkezési határidő 2013. augusztus 31.

További információ a pályázatról

Weboldal: www.cbrephotographer.com
Facebook: CBRE Urban Photographer of the Year Awards
Pintrest: http://pinterest.com/cbrephotos/
Twitter: @CBREPhotos – kövesd a heti frissítéseket a jelentkezőkért, hírekért és díjakért
Feltételek: a verseny pontos kiírása a www.cbrephotographer.com-on található.