sittszállítás
- Otthon, Vállalkozás

Sittszállítás Budapesten

A felújítási, építési, valamint bontási munkák, projektek esetén szinte megkerülhetetlen a sittszállítás, biztosan szüksége lesz arra, hogy elhelyezze valahol a felgyülemlett építési törmeléket. Hosszú távon ez biztosan útban lesz, és újrahasznosítás híján az elszállításukról is magunknak kell gondoskodni. Nem lesz elegendő – és tilos is – a háztartási hulladékok között elhelyezni az építési törmeléket. A legjobb megoldás a sittes konténer rendelése, a feladatot bízzuk inkább egy konténer szállító cégre!

Konténer rendelés

Magánszemélyeknél, cégeknél és közületeknél is szükséges lehet a sittszállítás egy kisebb-nagyobb felújítási, építési munkálat során. Nagyméretű konténer rendelése esetén lehetőség van az összes hulladék elhelyezésére: föld, beton, fa, tégla, járólap, csempe, vakolat típusú hulladék. Fontos kiemelni, hogy a szelektíven gyűjthető anyagokat érdemes ennek megfelelően kezelni és leadni, nem pedig a sittes konténer segítségével elszállítani, ilyenek például: a különböző csomagolóanyagok, a papír, a műanyag vagy a nejlon is. A veszélyes hulladékokat viszont nem is szabad a megrendelt konténerbe elhelyezni, ilyenek például a bontásból származó azbeszt, a bitumen és a kátrány is.

A konténer rendelés másik előnye, hogy a konténert az Ön által kijelölt területre helyezzük le, Önnek csak azt kell megterveznie, hogy mikor, mekkora konténer érkezzen és ezt pontosan hova helyezzük el. A tervezésnél fontos szempont, hogy az építkezéshez a lehető legközelebb tegyük le, hogy a lehető legkisebb távolságokat kelljen megtenni az építési törmelékekkel a pakolás során.

Lenyitható oldalú konténer rendelése

Lehetőség van lenyitható oldalú konténer rendelésére is, mellyel szintén jelentősen sok időt takaríthat meg, hiszen konkrétan be tudja talicskázni az építési törmeléket a konténerbe.

Konténer rendelés előtt

A konténer rendelés előtt érdemes átgondolni, hogy pontosan milyen hulladékok keletkeznek az építési munkából, annak újrafelhasználására, vagy eladására van-e lehetőség és ezzel mekkora összeget tud megspórolni munkája során. Például lehetőség van nagyobb projektek esetén a betondarálásra is. Vagy ugyanígy lehetőség van a faanyagok, téglák eladására például egy bontási munka után. Szintén rendkívül fontos, hogy átgondoljuk a várható hulladék mennyiséget is. Nagyon kellemetlen, amikor a pakolás közben derül ki, hogy kicsi lett a konténer és még egyet kell rendelni.

Építési törmelék szállítás – vegye fel velünk a kapcsolatot!

Rendelkezünk 4m3, 5m3, 6m3, 8m3-es konténerekkel, nálunk egészen biztosan megtalálja az Önnek megfelelő konténerszállítási lehetőséget. Több, mint 20 éves tapasztalatunkkal a lehető legjobb és leggyorsabb kiszolgálást biztosítjuk Ön számára!

Elérhetőségeink:

https://sittkontener.hu/

+ 36 70 368-5824