- Vásárlás

Kiemelkedő DSLR-képminőséget kínál az új Sony prémium kompakt

 

A Sony új Cyber-shot RX100 II az eddigieknél is nagyobb profizmust és kiemelkedő DSLR-képminőséget kínál. Az első NFC-kompatibilis Sony fényképezőgéppel még nagyobb felbontásban készíthetők full HD-felvételek, amelyek a TRILUMINOS™ Colour technológiának köszönhetően a BRAVIA televíziókon is tökéletes minőségben nézhetők vissza. A könnyű alumíniumból készült, zsebre tehető gép méltó folytatása lehet a tavaly nyáron bemutatott elődjének.

Cyber-shot RX100 II

A többszörösen díjnyertes RX100 kiváló képminőségére építve az új fényképezőgép még kiemelkedőbb eredményeket produkál zárt térben és a szabadban egyaránt. Az új fejlesztésű, háttér-világítású Exmor R 1.0-type CMOS szenzor az érzékenység növelésével csökkenti a képek zaját a kevésbé megvilágított helyszíneken is. A kiváló f1.8 Carl Zeiss Vario-Sonnar T* objektívvel bárhol valósághű full HD-felvételek készíthetők.

A Sony első egyérintéses technológiával felszerelt fényképezőgépe egy pillanat alatt összeköthető a legújabb okostelefonnal vagy tablettel, amelyek a csoportképekhez akár távirányítóként is használhatóak a One Touch Remote funkciónak köszönhetően. A fontos pillanatok gyors megosztását a beépített Wi-Fi is biztosítja, így az NFC-vel nem rendelkező készülékekre is azonnal továbbküldhetők a fényképek és videók. Az RX 100 II eszköztárát tovább gazdagítja az új Multi Interface vakupapucs, ami olyan kiegészítők csatlakoztatását teszi lehetővé, mint az elektronikus kereső, erőteljes külső vaku és sztereó mikrofon. A Multi Terminalnak köszönhetően többek között távvezérelt exponálás is lehetséges.

Sony Cyber-shot RX100 II

A modellbe épített a 3.0 típusú White Magic™ LCD panel a képminőség maximalizálása mellett a fényképezés szabadságát is növeli azzal, hogy felfelé és lefelé is mozgatható. A full HD video módokkal a korábbinál még nagyobb (24/25p) felbontásban örökíthetők meg a legfontosabb pillanatok, ráadásul a step zoom megoldással a fotós gyorsan és könnyedén választhatja ki az öt leggyakrabban használt fókusztávolság (28mm, 35mm, 50mm, 70mm vagy 100mm) egyikét.

A TRILUMINOS™ Colour technológiával kompatibilis fényképezőgép felvételeit még gazdagabb és természetesebb színvilággal adja vissza a legújabb BRAVIA televíziók TRILUMINOS™ képernyője.

A Google Play áruházból ingyenesen letölthető továbbfejlesztett PlayMemories mobilalkalmazás megújult kezelőfelülete és funkciói teszik többek között lehetővé az RX100 II egyérintéses technológia használatát.

A 2012 júniusában bemutatott Cyber-shot™ DSC-RX100 a világ első kompakt, fix objektívvel rendelkező kamerája 1.0 típusú, 20,2 megapixeles szenzorral.

Az új Sony Cyber-shot™ RX100 II digitális kompakt kamera elérhető lesz Európa-szerte 2013. július közepétől.