Durer Kert
- Szabadidő

Dürer Kert

A Dürer Kert Budapest 14. kerületében az Ajtósi Dürer sor 19-21. szám alatt található meg, a főváros egyik legnagyobb és legismertebb underground szórakozó helye.

A régi ELTE épületének falai között a Városliget déli részén az év egészében változatos programlehetőséget kínál a zene rajongóinak és egyéb közösségi elfoglaltság kedvelőinek számára.

A koncertek mellett olyan programsorozat résztvevőivé lehet válni, mint a Játszóház, amelyben az érdeklődők társasjáték szenvedélyüknek hódolhatnak.

A Dürer Kertben az élet több helyszínen zajlik.

A Kerthelyiség

A meleg és enyhébb évszakokban akár 1000 fő befogadására alkalmas kerthelyiség, ahol családi programok, piknikek és különféle életmód programokra nyitott vendégsereg mellett a zenei programok kertmozi szerelmesei is megtalálják a számukra igényes elfoglaltságot. Bringások befogadására külön bringatároló áll rendelkezésre.

Dürer Kert

A Nagyterem

A felújított, vadonatúj hang és fénytechnikával ellátott egyterű helyiség hangszigetelt falai között a hagyományos zenei koncertek mellett elektronikus zenei partyk zajlódnak. De nem ritka, hogy a vendégek színházi produkcióba, vagy akár egy divatbemutatóba botlanak.

Kisterem

A régi koncertek színhelye szintén kiváló hangtechnikával bír, színpadán számos nagy név csapott a húrok közé.

A Room 041

A Dürer Kert legifjabb „gyermeke” a koncertek, és partyk helyszíne mellett olyan rendezvényeknek, mint fogadás, konferencia, sajtótájékoztatók lebonyolítására is tökéletes választás lehet.

Télikert

A négy évszakos fedett Télikert DJ pulttal, és bárpulttal rendelkezik. A tánctér ülőhelyekkel van körbe véve.

A Fotelbár

Remek helyszín a pihenésre, beszélgetésre, de akár fontos randevú helyszínének is kiváló. Akusztikus koncertek számára kimondottan ideális.

Népszerű kezdeményezés a havi két alkalommal szervezett Gardrób Közösségi Vásár, amelynek keretében megunt, vagy akár sosem használt ruhadarabok, kincsek találhatják meg újdonsült boldog gazdájukat.