D.I. Riviera Condominium
- Ingatlan

D.I. Riviera Condominium

A D.I. Riviera Condominium Kambodzsában, Phnom Penh város Ou Ruessei Ti Pir kerületében található. A tökéletes elhelyezkedése, és luxus minősége miatt befektetési célokra tökéletes, mert korlátlan értéknövekedést eredményez, sokan a Diamond sziget gyöngyszemének nevezik.

A projekt fejlesztője az Overseas Cambodia Investment Corporation.

Az ingatlan a Bassac, a Tonlé Sap és a Mekong folyók találkozásánál fekszik, és kinézete miatt a szingapúri Marina Bay Sands épületéhez hasonlítják.

D.I. Riviera Condominium területe háromszázharmincezer négyzetméteres területet foglal magába. A kész projekt társasházakat, szupermarketeket és parkolóhelyeket tartalmaz. A három részből álló toronyépület 37 emelet magas épületet és két 28 emelet magas foglal magába. Az ingatlan összesen 816 lakóegységből áll.  A lakások studio lakásaiból gyönyörű kilátás nyílik a folyóra. A lakások letisztult színei eleganciát sugároznak, és kényelmes bútorokkal, modern, kiváló minőségű berendezésekkel vannak ellátva.

D.I. Riviera Condominium

Az épület légkondicionált, és a létesítményeihez megfigyelőrendszer, wifi, parkoló tartozik. A kényelmi létesítmények fitnesz teremből, játszótérből, úszómedencéből állnak, és a házat parkosított környezet teszi otthonossá. A teraszokhoz tartozó medencék napozó ágyakkal, pálmafákkal vannak körbe véve, és az épület tetején kialakított kert egy trópusi oázis benyomását kelti. A lakásokhoz erkélyek, és hatalmas ablakok tartoznak, amelyek a természetes fényt nagy felületen engedik be az otthonokba.

A D.I. Riviera Condominiumhoz tartozó szupermarketben a legnagyobb világmárkák képviselői találhatóak meg.