jacuzzi
- Otthon

A jakuzzi garantálja a pihenést és a felfrissülést

A saját masszázsmedence manapság egyáltalán nem luxus, hiszen a lazítás, és kikapcsolódás mellett a mindennapi jó közérzetünket biztosítja. Ugyanakkor számtalan kutatás igazolja, hogy rendszeres használata a szépségre és az egészségre is kedvező hatással van. Ma már igen nagy a választék, és mielőtt döntenénk a különböző típusok között, érdemes pár szempontot figyelembe venni.

Praktikus tippek a jakuzzi kiválasztásához

Manapság nem feltétlenül kell otthonról kimozdulni, hogy a pezsgőfürdőzés kedvező hatását érezzük. Míg korábban csak a wellness központok adottsága volt, a fogyasztói szokások átalakulása miatt egyre több teraszon és udvaron állítanak fel masszázsmedencét, hiszen egyre több forgalmazónál, webáruházban érhető el az otthoni jakuzzi.

Miért népszerűek a jakuzzik?

A trendiség mellett számos oka van, hogy valaki saját jakuzzira ruház be. Sokaknál az egészségügyi-megelőzési szempontok a meghatározóak, míg mások a túlhajszoltság, a stresszes életmódjuk miatt keresnek hatékony megoldást. A prémium minőségű jakuzzik nem csak megfelelő méretűek és kényelmesek, de tökéletes kialakításuk mellett a test különböző pontjainak masszírozását végzik el, és négyévszakos használatot tesznek lehetővé. Természetes, hogy a minőség mindig drágább, de hosszú távon érdemesebb a minőségre koncentrálni. Hogy kinek mi a jó, illetve, hogy melyik típus válik be a legjobban, érdemes az interneten is utána olvasni, hiszen az elégedett vélemények , vagy éppen a negatív felhasználói tapasztalatok nagy mértékben segíthetik a döntés meghozatalát.

Hogyan válasszunk jakuzzit kis területre?

A jakuzzi méretét az is befolyásolja, hogy mekkora szabad területtel rendelkezünk. Azok számára, akiknek a teraszt egyéb tevékenység számára is meg kell osztani jó választás lehet egy felfújható masszázsmedence, amely beépített szűrési és masszázsfunkcióval rendelkezik. Előnye, hogy könnyen felállítható, beüzemelhető és igény szerint egyéb helyre mozgatható, akár a nyaralóba is elvihetjük.

jacuzzi vásárlás

Intex masszázsmedence

Az Intex masszázsmedence négy személy kényelmes fürdését biztosítja, ideális kerti partikhoz és otthoni kikapcsolódáshoz. Nagy előnye, hogy könnyen mozgatható, használaton kívüli állapotában kis helyen is tárolható. A medencébe majdnem 800 l víz fér bele, 120 fúvókával van ellátva. A masszázsmedencét számos kényelmi eszközzel bővíthetjük ki, például PureSpa hab fejtámasszal, italtartóval, vagy LED világítással is feldobhatjuk az éjszakai partihoz.

Bestway pezsgőfürdők

A prémium kategóriájú Bestway pezsgőfürdő esetében többféle szín és kialakítás közül választhatunk. Így megtalálhatók a kör alakú és négyzet alakú modellek egyaránt, az utóbbiak előnye, hogy könnyebben beilleszthető bármekkora területre. A férőhelyek kisebb baráti társaság (4-6 személy) közös fürdését teszik lehetővé, és kényelmesen élvezhetik együtt a buborékok pihentető masszírozását. Az Intex masszázsmedencével összehasonlítva hússzal több (140 db) integrált légfúvókával rendelkezik.

A jakuzzik árát leginkább a hozzá tartozó extrák befolyásolják, 40 Celsius fokos víz előállítására képesek, és beépített fűtőrendszerrel rendelkeznek. Az extrák közé sorolható Air Jet buborékfúvókák, része továbbá a digitális kezelőpanel. Gyakran találkozhatunk a jakuzzik kapcsán a Hydro Jet (hidrofúvóka) és az Air Jet (buborékfúvóka) kifejezésekkel. Érdemes tudni, hogy a mindkettő más-más érzetet kelt. A medencébe 840 l víz tölthető bele, és a csomagolás tartalmazza a ChemConnect vegyszeradagolót is.

Jakuzzi vásárlása webáruházból

Mielőtt megvásárolnánk álmaink jakuzziját érdemes jól kiválasztani a méretet, hiszen egy nagyobb méretű jakuzzi ár-értékarányban hosszú távon jobban megérheti, hiszen alkalmanként több ember is kényelmesen elférhet benne, másrészt a többféle üléspozíciót és masszázsfunkciót is kínálhat. A jó ajánlatokért érdemes a www.hawaj.hu weboldalt felkeresni, ahol kedvező áron vásárolhatjuk meg igényeinknek, lehetőségeinknek leginkább megfelelő modellt.