- Vásárlás

Sony NEX-3N: a világ legkisebb MILC-e profiknak is jó választás

Az új cserélhető objektíves, szuper kompakt Sony NEX-3N fényképezőgép hihetetlenül könnyű, egyszerűen használható, és professzionális képminőségének köszönhetően kiváló választás komoly és amatőr fotósoknak egyaránt.

Sony NEX-3N vakuval

A mindössze 210 gramm körüli tömegével a Sony NEX-3N a világ legkisebb és legkönnyebb cserélhető objektíves fényképezőgépe, amelyben nagyméretű Exmor APS HD CMOS szenzor található*. Emellett egy továbbfejlesztett BIONZ processzorral is felszerelték, amely egy új, területspecifikus zajcsökkentő algoritmussal együttműködve biztosítja a magas szintű képalkotást még gyengén megvilágított belső terekben, akár ISO 16000 érték mellet is.

Továbbá a készülék a Sony első olyan NEX cserélhető objektíves fényképezőgépe, amely támogatja az új Sony BRAVIA televíziókban is megtalálható TRILUMINOS színalkotó technológiát, amely az ultra realisztikus, még élénkebb és természetesebb színvilágért felelős.

Sony NEX-3N

Fotózás egyszerűen

A Sony NEX-3N kézbe illő markolatának és a 180 fokban átfordítható 7,5 cm-es LCD kijelzőjének köszönhetően kiválóan alkalmas az önportrék készítéséhez. A házra ujjheggyel is könnyedén állítható zoomkar került, amellyel egykezes önportré készítés esetén a digitális zoom, míg egy kompatibilis objektív használata esetén a fókusztávolság állítható.

A fényképezőgép egyszerű használatában az Auto Object Framing funkció is fontos szerepet játszik, amely automatikusan felismeri a képen látható tárgyakat, személyeket, majd a körülményekhez képest a lehető legjobb kompozíció szerint vágja meg a képet.

Kiegészítők választéka

Jelenleg 13 kiváló minőségű E-bajonettes telefotó, nagylátószögű, zoom- és makroobjektívekkel használható ki az új NEX-3N tudása, de egy LE-EA adaptergyűrű segítségével további 35 A-bajonettes objektív állhat rendelkezésünkre. Emellett a kiegészítők teljes tárháza elérhető a fényképezőgépre a stílusos hordtáskáktól az elemtartókig.

Az új Sony NEX-3N fényképezőgép március végétől jelenik meg a magyarországi elektronikai boltok polcain.

Technikai jellemzők: