- Vásárlás

Nikon COOLPIX P330: tűéles képek bármilyen megvilágítás mellett

A COOLPIX P330 modell fényes f/1,8 NIKKOR 5× optikai zoom objektívvel és hátsó megvilágítású, 12 megapixeles (1/1,7 hüvelykes) CMOS-képérzékelővel rendelkezik, amelyhez fejlett objektív eltolásos rázkódáscsökkentés, Full HD videofelvétel, RAW (NRW) adatfeldolgozás és vezeték nélküli kompatibilitás társul.

Nikon COOLPIX P330

P330 — Kiemelkedő teljesítmény
A COOLPIX P330 ideális minden komoly fotós számára, aki egyszerre vágyik kimagasló teljesítményre és hordozhatóságra: az új modell fényes, 5× NIKKOR optikai zoom objektívvel (24–120 mm) felszerelt, amely széles szögű és gyors f/1,8 rekeszt és HRI üveget kínál, hétlamellás írisz révén biztosítja a természetes háttérelmosódást, valamint Neutral Density szűrővel teszi lehetővé a nagyobb mértékű expozíció-vezérlést.

Rendkívül érzékeny, hátsó megvilágítású, 1/1,7 hüvelykes 12 megapixeles CMOS-érzékelő gondoskodik arról, hogy minden fényképezési helyzetben kiváló felvételek készüljenek. Mindeközben a Nikon második generációs rázkódáscsökkentő rendszere valós időben csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását, lehetővé téve, hogy a fotós akár három lépésközzel hosszabb záridőt alkalmazzon. Az új Aktív módnak köszönhetően még mozgó járműből is éles képeket készíthet.

A kézi móddal kibontakoztathatja kreativitását, az ergonomikus funkciógombbal pedig azonnal elérheti kedvenc beállításait. Egyetlen gombnyomással Full HD (1080/60i) videókat készíthet 60, 50, 30 vagy 25 kép/mp sebességgel, de választhatja a RAW (NRW) formátumú video rögzítést is. Felvétel közben az optikai zoomot és az automatikus élességállítást egyaránt használhatja, valamint lassított és gyorsított (legfeljebb 120 kép/mp) felvételt is rögzíthet.

A kreatív funkciók közt kínált Makró mód lehetővé teszi, hogy egészen közeli témákra fókuszáljon, megörökítve a legapróbb részleteket is. Az Egyszerű panoráma 360°/180° segítségével pedig mindössze a fényképezőgépen való függőleges és vízszintes pánozással csodálatos panorámaképeket rögzíthet.

Az úton lévőket segíti a beépített GPS, amely geo címke formájában tárolja a felvételek készítésének pontos helyét (földrajzi szélesség és hosszúság), valamint lehetővé teszi visszajátszás során a látnivalókról (POI) szóló információk megjelenítését. Könnyedén megoszthatja élményeit családtagjaival és barátaival, köszönhetően a fényképezőgép vezeték nélküli funkcionalitásának: a külön megvásárolható WU-1a Wi-Fi csatlakozóval intelligens eszközökre* továbbíthatja minőségi fényképeit és videóit.

A Coolpix P330 várható ára 380 dollár körül alakul

Nikon COOLPIX P330 hátulról

A P330 további fő tulajdonságai

Nagy (100-6400) ISO fényérzékenység (a Hi2 beállítással manuálisan kiterjeszthető ISO 12800 értékig): rövidebb záridők használatát teszi lehetővé a részletgazdag, alacsony zajszintű képek érdekében gyorsan mozgó témák fotózásakor, vagy gyenge fényviszonyok közt.

Automatikus HDR mód: HDR módban a képek lenyűgöző színrészletességgel készíthetők bármilyen helyzetben. A gép két felvételt készít a zár egyetlen kioldásával, majd ezeket egy végső képben ötvözi, amely széles dinamikatartományt fog át, és gazdagabb színátmeneteket tartalmaz.

Gyors sorozatfelvétel: akár tíz teljes felbontású kép készíthető 10 képkocka/mp sebességgel, illetve 30 teljes felbontású kép 1 képkocka/mp sebességgel.

Gyors és pontos AF: amikor összetett témát fényképez, használhatja a kézi élességállítást a 99 pontos automatikus élességállítási rendszerrel, így különösen éles képet készíthet.

Témakövető AF: segítségével az állandóan mozgó témákról is éles felvétel készíthető. A Témakövető AF a kiválasztott témán tartja az élességet, még annak mozgását is követi.

Retusálás menü: a fényképek a fényképezőgép számos beépített szűrőhatásával tovább javíthatók. A kínált hatások közt megtalálható a Kiválasztott szín funkció, amely automatikusan fekete-fehérré alakítja a képet, majd a kiválasztott színt adja hozzá; valamint a Csillogás funkció, amely csillagfényhatást varázsol a fényes tárgyakra.

20 motívumprogram mód: automatikusan optimális beállításokat kínálnak a legnépszerűbb fényképezési stílusokhoz, effektusokhoz és helyzetekhez. Csak válassza ki az adott helyzethez tartozó módot, és már készülhet is a remek felvétel.

EXPEED C2: a Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere a következőket biztosítja: gyors működés, továbbfejlesztett videofelvétel, nagy érzékenység esetén is remek teljesítmény és kiemelkedő képminőség.