SEO és látogatottság növelés
- Vállalkozás

Keresőoptimalizálás és látogatottság növelés

Keresőoptimalizálás szolgáltatásunkkal elérheti, hogy honlapjára könnyen találjanak rá akkor is, ha nem ismerik a címét vagy a cége nevét. Ne elégedjen meg azzal, hogy beírva a saját cége nevét az internetes keresőbe, honlapja megjelenik a Google első oldalán. Ilyenkor fontos, hogy internetes keresőt (pl. Google) használva is egyszerűen jussanak el az Ön honlapjára – ennek pedig az a feltétele, hogy a megfelelő szavakra keresve az Ön honlapja a kereső találati listáján elől szerepeljen, a feladat bonyolultsága miatt érdemes weboldala optimalizálását egy professzionális SEO ügynökség szakértőire bíznia.

Lépésről lépésre a találati lista első oldalára

1.) Első kommunikáció: honlap vagy tevékenység megismerése, a kulcsszavak kiválasztása Első lépésben megvizsgáljuk weboldalukat, hogy felmérjük, nincs-e valamilyen funkcionális akadálya az optimalizálásnak (pl. teljes honlap flash-ben vagy frame-k használata). Ezt követően összeállítunk egy listát azokból a kulcsszavakból, amelyek az Önök termékeire, szolgáltatásaira vagy információkra jellemzőek lehetnek. Erről a listáról Önökkel közösen választjuk ki a végleges kulcsszavakat figyelembevéve a konkurens honlapokat erre a kulcsszóra. Azt is megvizsgáljuk, hogy egy kulcsszó milyen gyakori a Google keresőkben (havi rákérdezések erre a kulcsszóra)

2.) Tartalom előkészítés és szövegírás: Miután a honlaptartalom-specifikus kulcsszavakat meghatároztuk, elő kell készíteni a megfelelő szöveget. Szöveg az Ön weboldalára jellemző egyedi tartalmú kell hogy legyen. Mai algoritmusok már ellenőrzik a szöveg erediségét, másólt szövegű weboldalak nagy hátrányban vannak a keresőoptimalizálás szempontjából. A szöveget Őn is előkészítheti, de mi átnézzük majd szükség szerint módosítjuk, hogy a kiválasztott kulcsszavak a keresők számára optimális sűrűségben forduljanak elő.

3.) Keresőbarát oldalak létrehozása, módosítása: Optimalizáló szakembereink a szövegíróval együttműködve beillesztik az optimalizált tartalmat az Önök weblapjába, és elvégzik a szükséges átalakításokat ahhoz, hogy az oldalakon elhelyezett kulcsszavak a keresőrobotok számára a lehető legoptimálisabban jelenjenek meg. Továbbá „keresőbaráttá” és a kereső algoritmusok számára érzékelhetőbbé alakítják a weblap valamennyi egyéb tulajdonságát (architektúra, meta tag, grafika-szövegek, belső linkstruktúra és belső oldalak).

4.) Linknépszerűsítés: Weboldal megfelelő helyezése a találati listán igényli a megfelelő linkfejlesztést. A megfelelő linkstratégia néha sokkal fontosabb mint a megfelelő tartalom. Főleg a konkurensebb kulcsszavaknál. Ez más oldalakról az Ön honlapjára mutató hivatkozások elhelyezését jelenti. Keresőoptimalizálás szolgáltatásunknak fontos része a linkmenedzsment – mivel így növelhető a honlapjuk organikus Rank értéke.

Követés, jelentések és karbantartás

Mielőtt elkezdenénk az optimalizálási folyamatot, megvizsgáljuk a jelenlegi állapotot:
• valamennyi kiválasztott kulcsszóra megvizsgáljuk, hogyan szerepel weboldala a Google találati listákon.
• megvizsgáljuk, hogy honlapjának naponta mennyi látogatója van, mivel fő célja a keresőoptimalizálásnak a látogatottságnövelés.

Keresőoptimalizálási folyamat során minden hónapban ellenőrizni fogjuk ezeket a paramétereket, és rendszeresen informáljuk Önt. Havi jelentések alapján egyértelműen nyomon követhető lesz a helyezésjavulás.

Keresőoptimalizálás árak

Keresőoptimalizálás árak elsősorban attól függnek, hogy mekkora a verseny az Önök tevékenységi körére vonatkozó kulcsszavakra, így nem lehet egy általános árat megadni.

Ügyelünk arra, hogy Ön feleslegesen ne költekezzen – nagyon figyelmesen felmérjük a konkurens weboldalakat, hogy egy biztosan elérhető célt fogalmazzunk meg. Ha az Ön tevékenysége szerteágazó és nagyon sok kulcsszóra kéri az optimalizálást, előfordulhat, hogy egy teljesen új honlapra van szüksége, mivel itt a link népszerüség nem tud sokat segíteni, hanem arra kell ügyelni, hogy az összes oldalnak tökéletesen keresőbarát formája legyen. De természetesen ebben is segíthetünk.

Végeredmény akár napi több száz vagy több ezer (kulcsszó gyakoriság függő) látogató a weblapján.