- Kultúra

Fotópályázat a budapesti szórakozásról, másképpen

A Zoom Budapest fotópályázat meghirdetésével arra szeretnék ösztönözni a fotózás iránt érdeklődő közönséget, hogy kreativitásukat használva, különleges perspektívából mutassák be a szórakozást Budapesten.

A fotópályázaton mindenki részt vehet, aki a fényképezés iránt érdeklődik, bár főként az egyetemi hallgatóságot szeretnék ösztönözni arra, hogy műveikkel mutassák be saját perspektívájukat, ahogy ők látják a budapesti nyüzsgő életet.

A pályázat részletei

A fotópályázat témája: „Kultúra és szórakozás Budapesten”.
A pályázótól egy darab digitális fotót és egy kitöltött jelentkezési lapot várnak.
A beérkezett művek értékelése két körben történik. Elsőként, a legjobb tíz művet választja ki a szakmai zsűri, amelyet az Országimázs Konferencián kiállítás formájában mutatnak be a közönségnek. A fotók nyomtatását az Antall József Tudásközpont vállalja, a szerzők előzetesen, egy nyilatkozat aláírásával hozzájárulnak ahhoz, hogy pályaműveiket e célra felhasználhatják. Az értékelés második körében a legjobb három pályázó fotóját választják ki, amelyek közül, a díjak mellett, az első helyezett művével a konferenciát összefoglaló kiadványunk címlapját illusztráljuk.

A jelentkezési lap letölthető a www.facebook.com/zoombudapest és a www.ajtk.hu weboldalról, a pályázatokat pedig az ajtk@ajtk.hu e-mail címre várják.

Beküldési határidő: 2013. április 18.