- Vásárlás

Sony NEX-VG900E: cserélhető objektíves Full HD kamera

Izgalmas lehetőségek tárulnak fel a videósok számára a full frame szenzorral érkező Sony Handycam NEX-VG900E cserélhető objektíves Full HD kamerával. A kimagasló képminőségű Sony NEX-VG900E az első 35 mm-es érzékelős Handycam, amellyel teljes egészében kihasználhatjuk a Sony és a Carl Zeiss objektívekben rejtő művészi lehetőségeket. A 24,3 effektív megapixeles NEX-VG900E Exmor CMOS érzékelője csaknem 40-szer nagyobb a kategóriabeli társainál.

Sony NEX-VG900E

A növekvő számú objektívekkel szép bokeh hatásokat érhetünk el, a magas érzékenységének köszönhetően tiszta, zajmentes felvételeket készíthetünk. A NEX-VG900E szenzorai a 24 megapixeles állóképeket RAW formátumban rögzítik, szabad teret hagyva az utómunkálatoknak.

A 25p/24p progresszív képkockasebességgel és a Cinema Tone Gamma™, valamint Cinema Tone Colour™ módok segítségével mozifilmszerű felvételeket alkothatunk, ezen felül pedig számos egyéb beépített effekttel ruházhatjuk fel a HD videofelvételeket vagy képeket.

A videó közbeni kifinomult, egyenletes zoomról a „libikóka” zoom gondoskodik, amely szabályozza mind az optikai, mind pedig a digitális zoomolást, így hozva ki a lenyűgöző végeredményt.

Mindezeken felül a NEX-VG900E kamera DT objektívek esetén automatikusan vált full frame felvételi módról APS-C-re, így a legtöbbet tudjuk kihozni azokból a DT objektívekből, amelyeket a kisebb APS-C szenzoros kamerákra optimalizáltak. A kamerához egy LA-EA3-as adaptert is mellékelnek, amely lehetővé teszi az A bajonettes DSLR objektívek használatát.

A NEX-VG900E a manuális beállítások széles palettáját is biztosítja. A rekesz, a zársebesség vagy az exponálás mind szabályozható, és a fehéregyensúlyt is a környezetnek megfelelően állíthatjuk be.

A kamera részletgazdag, nagy kontrasztú és szinte tökéletesen természetes színvisszaadásra képes. Állítható érintőképernyős LCD kijelzővel is felszerelték, amely a Sony egyedi technológiájának köszönhetően gyönyörű képet és gazdag, mély feketét képes megjeleníteni.

A kiváló minőségű hangzás kulcsfontosságú eleme a NEX-VG900E HD videózás élményének. Sztereóból egyszerűen átválthatunk 5.1 csatornás surround hangzásba, illetve lehetőség van külső mikrofon és fejhallgató csatlakoztatására is. A hangrögzítést szemmel követhetjük az LCD kijelzőn feltüntetett audioszintmérő segítségével.

A Sony Handycam NEX-VG900E kamera európai megjelenése november-december környékén várható.