- Kultúra

Pályázz vicces állatfotókkal!

Az Állat és Ember Állatvédő Egyesület csapata pályázatot hirdet házi kedvencek humoros képeinek beküldése céljából.

Házi kedvenceink nagyon sok szeretetteli, boldog percet lopnak mindennapjainkba. Cseleik, ármánykodásaik és galád cselekedeteik szintén örökre emlékezetesek maradnak. Mint amikor Bogár, míg a postás dísztáviratot hozott, felmászott az ünnepi asztalra, megette a 20. házassági évfordulóra készült csirkét s ebben úgy elfáradt, hogy a helyére feküdt a tálra, vagy Mókuska, aki jó nagyot dagonyázott a sárban, majd berepült a frissen mosott kőre. Ezeket a jó idegzetű gazdik gyakran fotóval örökítik meg…

Előfordul az is, hogy otthon, a képek másolása közben veszed észre, valamelyik felvételen a kutyád valami elképesztően idétlen képet vág, elkapsz egy olyan mozdulatot, ami hihetetlenül mókás…..

Ezek Neked megmaradnak, hiszen felejthetetlenek, mi, többiek viszont nem vagyunk a részesei, ezért OSZD MEG, KÉRLEK, EZEKET AZ ELKAPOTT PILLANATOKAT VELÜNK! Oszd meg azokkal is, akik még nem tudják, mit jelent egy kutyával, cicával, tengeri malaccal, pacival együtt lenni, milyen csínyek várják az ártatlan gazdit, s milyen jókat lehet aztán – akár évek múltán is – nevetni rajtuk.

A képeket a XV. kerületi kábeltévé munkatársai – produkciós vezető, operatőr, vágó – zsűrizik.  A zsűri 1., 2., és 3. helyezettet hirdet: a helyezettek ajándéka ajándékkosár saját készítésű nívós, tartósítószer mentes bio-kozmetikumokból, kutya-jutifalatokból, és az 1. helyezettek a lassan szimbólum erejű patch-work táskák gazdái lesznek! Szót kapnak természetesen a virtuális galéria látogatói is: az ő szavazataik alapján három közönségdíjat adunk ki.

A képek feltöltéséhez és a szavazáshoz is regisztrálni kell a honlapon. A képet a pályázó feltöltés után nem látja rögtön a versenyben álló képek között, ahhoz előbb valamelyik adminnak jóvá kell hagynia. Egy szavazó összesen egy szavazatot adhat le. A szabályokkal a sportszerűtlenségeket igyekszünk kiszűrni, ezért a kettős verseny: szakmai zsűri és közönségszavazás.

Eredményhirdetés: honlapunkon: www.állatésember.hu illetve facebook klubbunkban, május elején.
nevezési határidő:    2013-05-01
szavazás lezárása:    2013-05-01