Belair
- Ingatlan

Luxembourg albérlet

Luxemburg fővárosa Luxembourg manapság egyre népszerűbb célpont egyetemi ösztöndíj, illetve az uniós gyakornoki munka szempontjából.

A tartózkodás költségeit jelentősen befolyásolja, hogy a luxemburgi albérletek a magyar viszonylatokhoz képest meglehetősen magasnak számítanak. Sok fiatal számára a rövidebb illetve hosszabb kint tartózkodás idejére az albérleti szoba, illetve a közös lakásbérlés az egyetlen anyagi szempontból szóba jöhető megoldás.

Gasperich

Sokan gondolkodnak abban, hogy költségmegtakarítás szempontjából nem a fővárosban, hanem közelebbi vidéki településen bérelnének kedvezőbb áron ingatlant, ahonnan viszont tömegközlekedéssel az ingázók tömege miatt nehézkes a bejutás.

A luxembourgi albérletek esetében jelentősen emeli az árat, hogy az 1-2 havi kauciós díj felett az ügynökség jutaléka is a bérlőt terheli, amelynek összege nagyjából egy havi bérleti díjnak felel meg.

Bonyolíthatja a dolgot, ha a cég a bérleti időszak letelte előtt máshová küldené dolgozni a bérlőt, hogy a szerződés klauzulája lehetővé teszi-e ezt anélkül, hogy a kaució elveszne.

luxemburg albérlet

Jóval alacsonyabban, de a hazai viszonyokhoz még mindig nagyon magas áron lehet Luxembourg különböző negyedeiben szobát bérelni.  A kiutazók számára az első időszakban, amíg nem ismer senkit a városban és nincs kellő helyismeret sem, jó megoldás lehet lakótárssal, vagy lakótársakkal megosztozni egy ingatlanon.

A Vaubanfort.lu weboldalon angol nyelven kereshetőek a rövid, vagy hosszú távú albérleti szobák, lakások. A portál garantálja az igényeknek megfelelő legjobb ár-érték arányú albérleteket regionális és városi szinten egyaránt.