- Vásárlás

E 20 mm F2.8 és E PZ18-200mm F3.5-6.3: új E-bajonettes lencsék a Sonytól

A Sony ultravékony pancake és telefotó zoom objektívjei új távlatokat nyitnak az E-bajonettes, cserélhető objektíves fényképezőgépek és videokamerák tulajdonosainak.

Sony E 20 mm F2.8

A mindössze 20 mm-es fókusztávolságú új E 20 mm F2.8 pancake objektív kiváló útitárs az E-bajonettes fényképezőgépekhez. A 30 mm széles látószögnek és az F2.8-as rekesznek köszönhetően kiválóan teljesít a mindennapok fotózási helyszínein, legyen szó belső terekről, tájképekről, utcai jelenetekről vagy akár csak ad hoc képekről. Kiváló kontrasztot és felbontást biztosít, amellyel a legjobb szemű fotósok is elégedettek lehetnek.

Sony E 20 mm F2.8 objektív

Az E PZ18-200mm F3.5-6.3 OSS új telefotó zoom objektív 11-szeres nagyításával ideális magas minőségű videók rögzítéséhez az E-bajonettes cserélhető objektíves Full HD videokamerákon. Az objektív a NEX-VG30EH alapfelszereltségéhez tartozik.

Sony E PZ18-200mm F3.5-6.3 zoom

Az objektíven található kapcsoló segítségével a zoom sebessége hat fokozatban állítható, ami lehetővé teszi az átmeneteket a lassútól az egészen drámai zoom-effektekig. Az újonnan fejlesztett belső lineáris motornak köszönhetően a zoomolás kivételesen sima, csendes fókuszálást és rekeszműveleteket tesz lehetővé. A zoom szintén közvetlenül állítható a NEX-VG900, NEX-VG30 és NEX-FS700 típusokon.

Sony E PZ18-200mm F3.5-6.3

A beépített optikai képstabilizátor csökkenti a lencse rázkódását, így lassú zársebességű felvételeknél is elmosódásmentes lesz az eredmény. Az Active Mode használata tovább növeli a stabilitást 11-szeres zoomnál még járás közben is.

Bár mozgógépfelvételre van optimalizálva, az E-bajonettes cserélhető objektíves fényképezőgépek alkalmasak állóképek készítésére is, a nagylátószögű képektől egészen a közeliekig.

Technikai jellemzők: