- Kultúra

Dolgozni máshol is lehet – fotópályázatot hirdet a Kaptár

Dolgozni máshol is lehet címmel hirdet fotópályázatot a Kaptár közösségi iroda: a kiírásra olyan felvételeket várnak, amelyek furcsa, vicces, merész vagy roppant kényelmetlennek tűnő helyzetben ábrázolnak embereket munkavégzés közben.


A pályázat kiírói ritka és rendhagyó közegben, könyvtárban, plázában, köztéren, múzeumi lépcsőn vagy bárhol máshol munkájukat végzőket, laptopozókat, telefonálókat, jegyzetelőket és egyéb elkapott izgalmas, egyedi pillanatokat szeretnének látni a fotókon, ezzel is bizonyítva, hogy dolgozni nemcsak a megszokott és ismert helyszíneken lehet – közölte az iroda az MTI-vel.

A szakmai zsűri által kiválasztott nyertes 80 ezer forintos jutalomban részesül, valamint munkája – a legjobb 15 fotóval együtt – február 13-tól két héten át látható lesz a Kaptár Révai közben található központjában. Az iroda Facebook-oldalán legtöbb szavazatot kapott kép készítője 20 ezer forint jutalomban részesül.

A pályázatokat Barakonyi Szabolcs, az index.hu fotográfusa, Szalontai Ábel, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fotó szakának adjunktusa és Végel Dániel, a HVG fotográfusa bírálja el.

A közösségi iroda január 27-ig digitális formátumban, legalább öt megapixeles felbontásban várja a felvételeket a hello@kaptarbudapest.hu e-mail címre.

A tavaly megnyitott Kaptár egy úgynevezett coworking közösségi iroda, amely ötvözi az otthoni munkavégzést és a klasszikus irodai körülményeket. Ez az új típusú munkavégzés többek között a mikro- és kisvállalkozások számára nyújt új lehetőséget.

forrás MTI