Csendes Bar
- Szabadidő

Az élet Csendeséknél, ha valami egyedire vágysz

Ha már elég volt a zajos bulizásból, a budapesti romkocsmák nyüzsgő forgatagából, és igényes autentikus környezetben pihennél meg, figyelmedbe ajánljuk a Free Pub Crawl Budapest weboldal által összegyűjtött helyeket, amely nemcsak a művészlelkek, de a külföldi vendégek körében is egyre népszerűbb.

 A Múzeum körúton található cég három különböző egységgel fogadja a vendégeket: a Csendes Létterem, a Csendes Társ és a Csendes Concept Store.

 A Csendes Létterem bohém hangulatú, romantikus dizájnú hely az Astoriához közel, a klasszikus romkocsma vonal továbbgondolásaként indult. Egy finom kávé kortyolgatása közben, a régi antik hatású bútorokon ücsörögve még a laptopodon is könnyebben megy a munka. Délelőtt kávézóként, esténként bárként fontos találkahelye a különböző életkorú és stílusú embereknek.

csendes

A Csendes Társ

Ha egy fiatalos, romantikus hangulatú helyen, szabad levegőn színes programokkal töltenél el egy jó délelőttöt akár, kitűnő választás a Károly kert bejáratánál lévő Csendes társ. Finom frissítők és hazai borok mellett lazíthatsz.

Csendes Concept Store

Csendes Concept Store boltjában a hazai kézműves és design termékekből és a hazai kistermelők portékáiból kínál hatalmas választékot.

csendes budapest

A Csendes Concept Store az egyik legújabb tagja a Csendeseknek, boltjában a hazai kézműves és design termékekből és a hazai kistermelők portékáiból kínál izgalmas válogatást a mindennapokra. Igényes választékában akár kézzel kötött könyvekre, kerámiákra, de egyedi bútorokra is bukkanhatsz. De a friss pékáruról, a különleges mézekről, lekvárokról sem tudsz lemondani, ha ide betérsz.