- Vásárlás

AF-S DX NIKKOR 18–55mm f/3.5–5.6G VR II

A Nikon bemutatta az AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR II könnyen hordozható zoomobjektívet az új, belépőszintű D3300 D-SLR modellel együtt.

A NIKKOR 18-55mm VR II nagyszerű alapobjektív, amely hitelesen rögzíti az élet mindennapi eseményeit. A Nikon legnépszerűbb „mindenes” objektívjeinek ultrakönnyű változata. A mindössze 195 g-os és behúzható objektív mechanizmussal felszerelt objektív kis mérete nagy kényelmet jelent. A 3×-os zoom magában foglalja a népszerű 18-55 mm-es gyújtótávolság-tartományt, amely számtalan helyzetben tökéletes; az optikai kialakítással éles, kontrasztos fényképeket és HD-videókat készíthetünk, a Nikon rázkódáscsökkentési rendszere pedig a korábbinál tisztább képeket eredményez.

Mindennapi pillanatok

A lenyűgöző portréktól a mozgalmas eseményekig a sokféleképpen használható NIKKOR 18-55mm VR II zoom objektívvel könnyedén elkapható a legjobb pillanat. A kompakt és hordozható objektív élénk színekkel és kiemelkedő élességgel rajzolja ki a fotókat és a HD-videókat. A 3× optikai zoom sokoldalú, a nagy látószögűtől az enyhe telefotóig tartó perspektívát eredményez, ami minden témához megfelelő a tájképtől és belsőktől kezdve a portrékig és távoli eseményekig. Nagyszerű objektív, ha utazással tölti a napot, és nem szeretne túl sokat cipelni.

Rázkódáscsökkentés

Kompakt mérete ellenére az objektív rendelkezik a Nikon rázkódáscsökkentés rendszerével a tiszta, elmosódásmentes képekért, függetlenül attól, hogy nagy látószögű csoportképet készít gyenge fényben vagy messze lévő tárgyakra zoomol. A Nikon VR technológiája stabilabb kézi fényképezést eredményez, így akár négy lépésközzel hosszabb időbeállítással fényképezhet, anélkül, hogy a fényképezőgép rázkódása elmosná a képet. A gyenge megvilágításban való fényképezés gyakran azt jelenti, hogy a fényképezőgép hosszabb záridőt alkalmaz, a rázkódáscsökkentésnek köszönhetően azonban állvány vagy vaku nélkül is éles képet készíthet. Olyankor is élesebb kép a végeredmény, ha távoli témára közelít rá, vagy rendkívül közeli témát fényképez.

Digitálishoz tervezve

Az AF-S NIKKOR 18-55mm VR II objektív a digitális fényképezés kihívásainak megfelelően készült, és mindig lenyűgöző képeket készít. Az optikai kialakítás nyolc csoportban 11 elemmel rendelkezik. Az aszferikus objektívelemek minimálisra csökkentik a szférikus és egyéb torzítást, egyúttal nagy felbontást és kontrasztot biztosítanak. A Nikon kompakt Silent Wave Motor technológiája halk, gyors és pontos automatikus élességállítást nyújt, ami különösen fontos a videók készítésekor.

Rendkívül jól hordozható

Igazi „zsebre vágható” objektív: a 195 g-os tömegét szinte észre sem fogja venni. Az objektív 76 mm használat közben, a behúzható objektív mechanizmusnak köszönhetően pedig behúzva mindössze 59,5 mm. A kompakt, könnyű és sokoldalú objektív tökéletes minden a kezdő D-SLR fotósoknak.

Ha a Nikon díjnyertes termékeiről bővebb tájékoztatást szeretne kapni, akkor látogasson el az alábbi webhelyre: www.nikon.hu