- Vásárlás

A Sony 35mm-es, motoros zoom-os, full frame-es objektívvel jelentkezett

A Sony legújabb objektíve hasznos kiegészítő lehet a fotósoknak és a videósoknak egyaránt. A SELP28135G az első full frame objektív, motoros zoommal, mely kompatibilis a Sony E bajonettes fényképezőgépeivel, például a Sony α6000/5100 modellekkel, valamint olyan Super 35 mm formátumú kamerákhoz is csatlakoztatható, mint a NEX-FS700 vagy az új PXW-FS7.

A fókusztávolsága 42-202.5 mm-ig terjed (35 mm egyenértékű gyújtótávolság) APS-C szenzoros fényképezőgépekkel.

Az FE PZ 28-135 mm F4 G OSS objektív 4K és Full HD videofelvételeket és mozgóképeket is tökéletes részletességgel rögzít. Az állandó F4-es maximális blendenyílásnak köszönhetően kiváló mélységélességet és stabil expozíciót biztosít a nagy látószögtől a telefotóig egyaránt.

Az aszférikus lencsetagok  minimalizálják a nem kívánt eltéréséket, amíg a fejlett multi-bevonat növeli a kontrasztot, és csökkenti a tükröződést, még erős ellenfény esetén is. A fókusz, a zoom és a rekesz érték három különálló gyűrűvel állítható. A belső SSM (szuperszonikus motor) meghajtó gyors és csendes autofókuszt, biztosít, így különösen alkalmas mozgóképek készítésére.

A SteadyShot optikai képstabilizátor révén még az állvány nélkül készített képek is élesek lesznek. A nagy objektívekre jellemző tulajdonságok ellenére a készülék könnyű és kompakt, így segítve a maximális mobilitást, ráadásul por- és nedvességálló.

Az FE PZ 28-135 mm F4 G OSS (SELP28135G) full frame objektív értékesítése várhatóan 2014 decemberében kezdődik Európában.