- Kultúra

2. Nyári Fotófesztivál a Kopaszi-gáton

Június 23-án 11:00 órai kezdettel ismét várják a fotózás szerelmeseit a fotózz klub nyári fotófesztiváljára a Kopaszi-gátra. A rengeteg program mellett a nyár legnagyobb fotós szakmai kiállítása is a fotófesztivál keretén belül kerül megrendezésre. Mintegy 30 kiállítói standon szemezgethetsz a fotós piac érdekes termékei és szolgáltatásai között.

időpont: 2013. június 23. (vasárnap) 11:00-18:00
helyszín: Budapest, Kopaszi-gát, Öböl rendezvényház és környéke

„Idén is van miért várnod a nyarat, hiszen június 23-án immár második alkalommal kerül megrendezésre a Kopaszi-gáton a fotózz klub nyári fotófesztivál. Még a tavalyinál is több és jobb fotós programmal várunk a fotózás nagy nyári ünnepére. Beltéri és kültéri fotózások profi modellekkel (portré, divat, glamour, fürdőruhás, esküvői, testépítő…), nyári koktélok fotózása, természetfotózás, érdekes előadások sora, kerekasztal-beszélgetések hiteles szakemberekkel, fotópályázat, valamint a fotós piac legnagyobb nyári kiállítása is vár Rád június 23-án.”

A részvételi díj az összes programra és fotózásra csak 2800 Ft
A belépőjegyek értékesítése elkezdődött! A résztvevők száma ezen a rendezvényen is korlátozott, így csak az első 800 jegyvásárlónak tudják biztosítani a részvételt.

Már javában zajlik a nyári fotófesztiválra a modellek válogatása is. A nyár legnagyobb fotós ünnepére már több mint 250 modell jelentkezett, akik közül kiválasztják majd azt a 12 legszebb modellt, akikről ezen a napon minőségi képeket készíthetnek a résztvevők.

A programokról bővebben: http://klub.fotozz.hu/fesztival