- Vásárlás

Nyári Adobe workshopok videós szakembereknek

Az Adobe Systems 2012. július 25-én és 26-án neves hazai szakemberek közreműködésével, valamint a Telenor és a HP Magyarországgal együttműködésben két interaktív workshop keretében bemutatja a média-előállítás és -megosztás aktuális módszereit, eszközeit és ezek technikai hátterét.

A július végi workshopok célja, hogy valós projekten mutassa be a videós szakembereknek a videó nyersanyagok elővágását, a különböző formátumokkal történő munkát, képstabilizálást, korrekciókat; a  web- és mobil fejlesztőknek a site layout készítését tableten, reszponzív és adobtív weboldalak készítését, egyidőben de  különböző eszközökön történő debuggolást valamint a DTP és digitális tartalmat előállító szakembereknek az interaktív tartalmak létrehozását, ezek megjelenítését és szerkesztését különböző eszközökön.

A workshopok szakmai hátterét a kiváló hazai szakember gárda biztosítja, ahogy a technikai hátterét a HP Magyarország a HP Z sorozatú munkaállomásaival és a HP t610 vékony kliensével;  a nélkülözhetetlen internetet pedig a Telenor a Hipernet biztosításával teszi elérhetővé, hogy a helyszínen megszerkesztett anyagok bárhonnan elérhetők és szerkeszthetők legyenek.

A worskhopokra az Adobe hivatalos magyarországi Facebook oldalán, a Kreatív Folio Események oldalán lehet jelentkezni, ahol a rendezvénnyel kapcsolatos összes további információ is megtalálható.