- Vásárlás

Nikon 1 táska a 40-es évek dizájnjában

A Nikon és a híres brit designer, J.W. Anderson közös erővel alkotják meg a Nikon 1 fényképezőgép-rendszer számára tervezett luxus bőrtáskát.

Az 1940-es évek klasszikus fényképezőgép-táskái által ihletett, valamint a Jonathanra jellemző, androgün stílus jegyeit magán hordó, uniszex táska éppen olyan sokoldalú, mint maga a Nikon 1. nemcsak a fényképezőgép fér el benne, hanem marad hely több rendszerobjektív számára is. Ez az első alkalom, hogy a Nikon egy ismert divatcéggel dolgozik együtt.

A táska a hagyományos bőrtermékek világát a sokoldalú modernséggel ötvözi, tükrözve a Nikon 1 termékcsalád gépeinek (például Nikon 1 S1, Nikon 1 J3 és Nikon 1 V2) szellemiségét, amelyekben szintén megtalálható a műszaki örökség és a csúcs modern design keveredése.  Csak 400 példány kerül online értékesítésre a korlátozott kiadásban készülő táskákból, amelyek négy színváltozatban lesznek kaphatók: fekete, fehér, kék és narancssárga. A termék a Nikon Store-ban https://store.nikon.hu vásárolható majd meg korlátozott ideig. Az értékesítés megkezdésének dátuma: 2013. június 17.

Az együttműködés eredményének bemutatása J. W. Anderson őszi/téli kollekciójának bemutatójával esik majd egybe, amelynek címe: London Collections: Men, az esemény dátuma pedig2013. június 17.