- Fényképezőgépek

Canon PowerShot G7 X: professzionális tudás kompakt méretben

A Canon ma mutatta be az eddigi legnagyobb teljesítményű, de zsebben elférő PowerShot fényképezőgépét – a PowerShot G7 X-et.  A G sorozat új tagját azoknak tervezték, akik egy kicsi gépet szeretnének magukkal vinni a nagyok tudásával, hogy az eléjük táruló pillanatot bármilyen helyzetben azonnal megörökíthessék.

PowerShot G7 X Ambient 1

·    1.0-s típusú, háttérvilágítású, 20,2 megapixeles CMOS-érzékelő
·    f/1.8-2.8-as, 4,2 x objektív
·    6,5 kép/ másodperc
·    kihajtható érintőképernyő
·    finom vonalvezetésű fém váz
·    NFC, WiFi és felhő alapú megosztás

Kiváló képminőség minden körülmények között

Akár professzionális portrék, akár makró felvételek készítése a cél, a PowerShot G7 X csúcsminőségű, 24 mm-es, különlegesen széles tartományt átfogó és kiváló fényerejű f/1.8-2.8-as objektívjével minden helyzetben gyönyörű, kis mélységélességű képeket lehet készíteni, elmosott hátterekkel.  A nagy, 1.0-s típusú érzékelővel rendelkező PowerShot G7 X gyenge megvilágítás mellett is remekül helytáll, elegendő rugalmasságot kínálva a ragyogóan realisztikus színeket mutató, alacsony képzajú fotók rögzítéséhez még ISO 12800-as értéknél is. A DIGIC 6, a Canon legnagyobb teljesítményű képfeldolgozó processzorának gyors válaszidejével és kiemelkedő sebességével mindig felkészülten várhatja, mi fog történni a következő másodpercben, sőt a másodperc tört része alatt végbemenő eseményeket is meg tudja örökíteni.

PowerShot G7 X FSL

Profi, személyre szabható vezérlés

A PowerShot G7 X a Canon DSLR-gépeihez hasonló használati élményt nyújt. Ezt részben lenyűgöző teljesítményével éri el, részben azzal, hogy egy sor teljesen személyre szabható, professzionális szintű, beállítást segítő funkcióval látták el. A gyorsan elröppenő pillanatok megragadásához a fényképezőgép szinte azonnal képes ráfókuszálni a témára. A szupergyors AF-rendszer 31 pontot figyel, lefedve közel a teljes képmezőt. Sorozatfotó esetén a gép másodpercenként 6,5 képet készít, így tulajdonosa biztos lehet benne, hogy a legjobb pillanatokat sikerült rögzítenie – és ezt a sebességet körülbelül 700 felvételen át tudja a gép!

A kényelmes fényképezést segíti egyebek mellett a személyre szabható objektívvezérlő gyűrű (Lens Control Ring), a kezelőszervekhez társítható legfontosabb beállítások, így például a rekesz vagy az exponálás sebessége. A nagy, dönthető érintőképernyő és a  Touch AF (érintéses autofókusz) nagy könnyebbséget jelent, ha különleges szögből készítünk felvételt olyan témákról, melyek a tárgymező szélén helyezkednek el.  A kreatív fotók készítéséhez át lehet váltani a teljesen manuális módba, a RAW felbontással készített fotók pedig az utómunka előtt nyitják meg a korlátlan változtatások lehetőségét.

A kezdő videósoknak

A mozgóképek rögzítésekor is teljes szabadságot kap az alkotni vágyó fotós, hiszen a Manual Movie módban a rekesz, a zársebesség és az ISO-érték is változtatható. A Full HD 60p minőségben rögzített jelenetek megőrzik eredeti hangulatukat még gyenge fényviszonyok mellett készített felvételek esetén is a továbbfejlesztett zajcsökkentésnek (Advanced Noise Reduction) köszönhetően. A remegésmentes felvételekről, az adaptív, ötirányú, intelligens képstabilizátor gondoskodik, így még akár egy autó ablakából vagy egy város utcáin sétálva is forgathatunk rázkódásmentes jeleneteket.

PowerShot G7 X FSL Flash Up LCD Up 180

Határtalan kreativitás

Fejezze ki magát kreatívan és könnyedén a PowerShot G7 X sokféle kreatív módját használva. A ragyogó csillagos égtől (Star módban) a gyenge megvilágítási körülmények között készített képekig (kézi HDR módban) a PowerShot G7 X minden helyzetben azt kínálja, amire a különleges képek készítéséhez csak szükség lehet.

Azonnali képmegosztás

Használja ki a Wi-Fi- és NFC-megosztás szabadságát! Ossza meg kedvenc felvételeit közvetlenül a fényképezőgépről a népszerű közösségi hálózatokon, és töltse fel az összes képet a felhőbe a Canon digitális képkezelő szolgáltatását, az iristát használva. A WiFi technológiának köszönhetően a gép akár távolról is vezérelhető. A fotókat helyazonosító címkékkel lehet ellátni, így egy hosszabb utazás után pontosan beazonosítható, hogy melyik kép, hol készült.