- Vásárlás

Nikon COOLPIX L610, 14-szeres zoommal

A Nikon bemutatta az intelligens és könnyedén használható COOLPIX  L610 kompakt fényképezőgépet.

Nikon COOLPIX L610

Legyen képben

A nagy teljesítményű 14-szeres  NIKKOR optikai zoomobjektívvel ellátott COOLPIX  L610 kiemelkedő pontosságú és éles felbontású fényképeket készít, legyen szó akár csoportképekről vagy nagy látószögű, vakáción készített képekről. A 16  megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-érzékelő pedig gyenge fényben (például egy gyertyafényes vacsora során) is természetes színeket biztosít.

Az Egyszerű panoráma mód 360°-os és 180°-os fényképek készítését teszi lehetővé, így még szélesebb látképet kínál. Miközben függőleges vagy vízszintes irányba pásztázza a tájat, a fényképezőgép CMOS-érzékelője gyors sorozatfelvételt készít, amelynek darabjait csodálatos panorámaképben egyesíti.

Nikon COOLPIX L610 red

Emlékezetes fényképek, könnyedén

A COOLPIX  L610 mindenről gondoskodik, így minden alkalommal tökéletes fényképekben gyönyörködhet. 19 motívumprogram közül választhatja ki a helyzethez leginkább megfelelőt, illetve fényképezhet Egyszerű automata módban is. Ekkor az Automatikus programválasztó választja ki az optimális beállításokat. Az intelligens automatikus élességállítási rendszer pedig automatikusan kiválasztja a legjobb fókuszmezőt, így a fényképek mindig élesek lesznek, függetlenül a kép témájától és annak elhelyezkedésétől.

Teljes  HD (1080p) videofelvétel sztereó hanggal

Immár teljes  HD felbontású videókat is rögzíthet a külön videofelvétel gombbal, amellyel azonnal átválthat fényképezés módból video-módba. A 14-szeres  optikai zoom és az automatikus élességállítás felvétel közben is használható, így még közelebbről szemlélheti az eseményeket.

Kreatív vezérlés a fotós kezében

A COOLPIX  L610 használatával könnyedén átélheti a kreatív fotózás és videózás élményét. A Gyors retusálás menü révén számítógép nélkül is látványosabbá teheti az elkészült fényképeket. A számos szűrőeffektus között megtalálható például a Kiválasztott szín, amely monokrómmá alakítja a fényképet, majd a kiválasztott területet kiszínezi, illetve a Csillagfény effektus, amely pedig csillogó hatást ad a fényes elemekhez.

A Nikon COOLPIX  L610 fekete, vörös és ezüst színben kapható.