- Vásárlás

Cyber-shot HX50: A világ legkisebb és legkönnyebb 30-szoros optikai zoommal felszerelt fényképezőgépe

A Sony új Cyber-shot  HX50 modellje beépített képstabilizátorral, nagy sebességű autofókusszal és 20,4 megapixeles felbontással debütál.

Cyber-shot HX50:

Az okostelefon-méretű HX50 számos beépített funkciójának köszönhetően visszaadja a képkészítés élményét. A továbbfejlesztett optikai képstabilizátornak köszönhetően a zsebfényképezőgép 30-szoros nagyításnál is kétszer stabilabb elődjénél, a HX200V készüléknél, videofelvételek esetén még mozgás közben is kompenzálja a fényképezőgép rázkódását (Active Mode). A korábbi verzióhoz képest az autofókusz is több mint kétszeresére gyorsult. Az Exmor R CMOS szenzor és a BIONZ processzor kivételesen gyenge fényviszonyok között is kiemelkedő minőségű képek készítését teszik lehetővé.

Cyber-shot HX50:

A tapasztaltabb fotósok kedvéért a HX50 olyan manuális finomhangolási lehetőségekkel is rendelkezik, mint a záridő-beállítás vagy a P/A/S/M módok. A többfunkciós vakupapucshoz a vaku mellett mikrofon is csatlakoztatható, amely a Full HD (50 p) videofelvételhez kifinomultabb hangminőséget biztosít. A Multi Terminal csatlakozó segítségével a készülék vezetékes távirányításra is képes, így videofelvételek készítése közben akár zoomolhatunk is a távirányító segítségével.

A beépített Wi-Fi segítségével az elkészült fényképek és videók gyorsan és könnyen megoszthatóvá válnak. A HX50 kompatibilis a TRILUMINOS technológiával, így valósághű, gazdag és természetes színvilágú képeket jelenít meg minden TRILUMINOS technológiát alkalmazó képernyőn.

Cyber-shot HX50:

Az X-típusú lítium-ion akkumulátor mérete minden korábbi elődjénél kisebb, de egyetlen töltéssel akár 400 fénykép elkészítésére is képes.

A HX50 fényképezőgép a kreativitásnak is teret enged. A 9 különböző képeffekt közül három panorámafelvétel készítése esetén is alkalmazható, videorögzítésnél pedig 4 effekt választható.

A Cyber-shot™ HX50 2013. májustól lesz elérhető Európában.

További jellemzők: