- Vásárlás

Új E bajonettes Sony objektívek: SELP1650, SEL35F18, SEL1018

A NEX sorozathoz elérhető objektívek választékát a Sony három új taggal bővítette.

NEX-6 SELP1650

A SELP1650 egy elképesztően könnyű, kompakt 16-50 mm gyújtótávolságú F3.5-5.6 fényerejű zoom objektív beépített Optical SteadyShot rázkódáscsillapítással. Az objektív csupán 29,9 mm hosszú teljesen kinyújtózva, ami ideális utazótárssá teszi. A kétfunkciós állítógyűrű segítségével mind a nagyítást, mind a manuális fókuszt szabályozhatjuk a választott működési módnak megfelelően. Manuális fókusz módban az élességet szabályozza, autofókusz módban pedig lehetővé teszi a gyors, finom nagyítást kis kézmozdulatokkal, ami különösen jól használhatóvá teszi videózásra.

NEX-6 SEL35F18

A SEL35F18 egy 35 mm-es fix gyújtótávolságú prémium objektív F1.8 fényerővel és Optical SteadyShot rázkódáscsillapítással. Akár portrékat készítünk, akár utcai fotókat vagy videofelvételeket, mindig kiváló élességet és tisztaságot nyújt gyönyörű bokeh hatás mellett, formatervezésének köszönhetően pedig egyszerűen kezelhető és könnyen hordozható.

NEX-6 SEL1018

A NEX-6 SEL1018 egy kiváló minőségű alacsony törésmutatójú (ED – Extra-low Dispersion) lencsével csökkenti a kromatikus aberráció mértékét. A 10‒18 mm-es gyújtótávolságnak köszönhetően extra széles látószöggel rendelkező objektív F4 értékű maximális fényerőt és Optical SteadyShot rázkódáscsillapítást kínál. Ideális tájképekhez és belső terek fotózásához, a legszélesebb látószögre állítva drámai hatást érhetünk el.