- Kultúra

Szuperintelligens mobil-kamera a Telenornál

Megérkezett a Telenorhoz a mobilfotózást kedvelők számára fejlesztett, a világ egyik legokosabb fényképezőgépe, a Samsung Galaxy Camera.

Samsung Galaxy Camera

Mostantól a Telenor ügyfelei számára is elérhető a Samsung Galaxy Camera. A koreai gyártó legújabb, négymagos, 1,4 gigahertzes processzorral felszerelt fényképezőgépe a professzionális fotózás élményét ötvözi az okostelefonok funkcióival és intelligenciájával, új korszakot nyitva a mobilfotózásban. A Galaxy Camera-ról, amely közvetlenül képes kapcsolódni a világhálóhoz, azonnal, több csatornán is megoszthatók a fotók és videók az Android legújabb változatának köszönhetően.

A készülék 16,3 megapixeles kamerájával és speciális fényképezési módjainak használatával bárki profi fotókat készíthet kedvezőtlen fényviszonyok vagy akár gyorsan mozgó témák esetén is, sőt akár hangvezérléssel is. A képek és HD videók a készüléken könnyedén tallózhatók, szerkeszthetők a 4,7 hüvelykes, HD Super Clear Touch kijelző segítségével. A minőségi fotózáshoz a minimalista, organikus kialakítás is hozzájárul: a készülék ergonomikus íveinek köszönhetően minden fontosabb beállítás egyetlen érintéssel elérhető.

Samsung Galaxy Camera

    Operációs rendszer: Android 4.1 (Jelly Bean)
Kijelző: 4,77” HD Super Clear LCD
Kamera: 16,3 MP, 21x-es optikai zoom, F2.8, 23 mm lencsék
Processzor: négymagos, 1,4 GHz
Memória: 1 GB RAM, 8 GB tárhely
Akkumulátor: 1650 mAh