- Vásárlás

Nikon COOLPIX S9500 – feltöltésre érdemes, közeli felvételek

A 18 megapixeles, Wi-Fi átvitellel felszerelt S9500 modell elképesztő 22× optikai zoommal, 7,5 cm-es OLED-monitorral, valamint beépített GPS funkcióval rendelkezik.

Nikon COOLPIX S9500

A széles szögű és az ultra-telefotó képek közötti gyors váltás lehetőségét az ember akkor tudja igazán értékelni, ha azt személyesen megtapasztalta. A NIKKOR 22× optikai zoom objektívvel és ED-üveggel felszerelt COOLPIX S9500 pedig biztosan nem fog csalódást okozni. A hihetetlenül sokoldalú, 25–550 mm-es élességtartomány igazán szórakoztatóvá teszi a fényképezést, mivel a távoli események és a közeli pillanatok megörökítése egyaránt nagyon egyszerű.

A hátsó megvilágítású, 18 megapixeles CMOS-képérzékelő és az objektív eltolásos rázkódáscsökkentés révén a COOLPIX S9500 használatával még a legpörgősebb eseményről is tűéles fényképek és videók készíthetők, legyen szó akár jelentős sporteseményekről vagy stadionban rendezett koncertekről. Az élő nézetet mutató, fényes és nagy kontrasztú, 7,5 cm-es OLED-monitorral könnyedén komponálhatja meg a képeket.

Nikon COOLPIX S9500 back

Amint elkészültek a valósághű felvételek, azonnal megoszthatja azokat családtagjaival és barátaival. Az S9500 ugyanis közvetlenül elküldi a minőségi képeket és videókat intelligens eszközére*, ahonnan pedig feltöltheti bármelyiküket kedvenc közösségi oldalaira.

Még többet szeretne megosztani a különleges pillanatokból? A COOLPIX S9500 egygombos Full HD (1080p) videofelvételt kínál, ráadásul még különálló jeleneteket is egyetlen zökkenőmentes videóként rögzíthet. Mindezen felül a fényképezőgép még beépített GPS-vevővel is rendelkezik, lehetővé téve, hogy bármikor geocímkével lássa el fényképeit, illetve számítógépen visszakövesse a megtett útvonalat. Mindeközben az elektronikus iránytű segítségével megtudhatja, hogy pontosan melyik irányba néz a fényképezőgép.

Nikon COOLPIX S9500 top

A COOLPIX S9500 négy színben kapható: ezüst, fekete, vörös és barna.