- Vásárlás

Nikon COOLPIX S9400 – fantasztikus funkciók és szuperzoom

A 18 megapixeles S9400 modell NIKKOR 18× optikai zoom objektívet, valamint 7,5 cm-es OLED-monitort kínál. A fényképezőgép funkciói között megtalálható a hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelő, az objektív eltolásos rázkódáscsökkentés, valamint a Full HD (1080p) videofelvétel.

Nikon COOLPIX S9400

Ha kalandjait stílusosan szeretné megörökíteni, a COOLPIX S9400 kompakt zoom fényképezőgép ideális választás, legyen szó utazásról, sporteseményekről, koncertekről vagy bármi másról. A rendkívül karcsú szuperzoom modell a nagy eseményeken és a spontán pillanatokban egyaránt jól teljesít. Az S9400 ugyanis 18× NIKKOR zoom objektívvel büszkélkedhet, amely mellé látványos, 7,5 cm-es OLED-monitort, objektív eltolásos rázkódáscsökkentést, valamint Full HD videofelvételt is kínál.

Nikon COOLPIX S9400 top

A szárnyaikat bontogató filmesek számára az S9400 fantasztikus funkciókat kínál, beleértve a videorögzítés felvétel közbeni szüneteltetését és későbbi újrakezdését, majd a felvételek egyetlen, gördülékenyen visszajátszható videofájlba történő mentését. Az optikai zoom és az automatikus élességállítás felvétel közben is használható, és a videofelvétel iFrame formátumban is készíthető. Ha a videókat nagyobb képernyőn szeretné visszajátszani, a beépített HDMI-csatlakozó segítségével közvetlenül csatlakoztathatja a fényképezőgépet HDTV készülékhez.

A COOLPIX S9400 négy színben kapható: ezüst, fekete, vörös és fehér.

Nikon COOLPIX S9400 top back