- Vásárlás

Nikon COOLPIX S5200 – megosztás stílusosan

A 16 megapixeles és Wi-Fi átvitellel felszerelt S5200 modell NIKKOR nagy látószögű 6× zoom objektívvel, valamint nagy felbontású (460 000 képpontos), 7,5 cm-es LCD-monitorral büszkélkedik.

Nikon COOLPIX S5200

A zsebben is elférő, beépített Wi-Fi átvitellel felszerelt 16 megapixeles COOLPIX S5200 használatával késedelem nélkül megörökíthetők és megoszthatók a csodálatos pillanatok. Akár egy családi körben ünnepelt születésnap, akár egy mozgalmas buli az esemény, az S5200 könnyedén elküldi a képeket és a videókat intelligens eszközére*, ahonnan már meg is oszthatja felvételeit másokkal.

Nikon COOLPIX S5200 back

A nagy felbontású, 7,5 cm-es LCD-monitor éles kontrasztot és tiszta láthatóságot kínál, a 16 megapixeles CMOS-képérzékelő pedig gyenge fényviszonyok közt is biztosítja a kiváló felvételeket. A NIKKOR 6× optikai zoom objektív segítségével csoportképek és közeli képek egyaránt könnyedén rögzíthetők, az objektív eltolásos rázkódáscsökkentés pedig valós időben csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását, így minden helyzetben éles fényképeket és videókat készíthet. Ha inkább videofelvételen érdemes megörökíteni a pillanatot, az S5200 modellen az erre való külön gombbal azonnal átválthat Full HD videoklipek rögzítésére.

A COOLPIX S5200 öt színben kapható: ezüst, fekete, vörös, kék és szilvakék.

Nikon COOLPIX S5200 top