medencefedés Alukov Hungária
- Otthon

Medencefedés, jelentősen megnövelhetjük medencénk élettartamát

Egy úszómedence hosszú távú beruházás, mindenki törekszik arra, hogy medencéjének szépségét, minőségét sokáig megőrizze. Az időjárás azonban nem mindig kedvez a gondtalan fürdőzésnek, hiszen egy-egy hűvösebb napon kinek van kedve a hideg vízben lubickolni? Az alábbiakban a hazai piacon elismert Alukov, úszómedence technika gyártására és beszerelésére szakosodott cég megoldásait mutatjuk be.

A medencefedés lehetővé teszi, hogy a fürdőzés élményét minél hosszabb ideig élvezhessük, akár május elejétől szeptember közepéig, mintegy 6-8 héttel meghosszabbítva a fürdőszezont. Medencevizünk ez időszak alatt sem hűl 25° C alá, így hőmérséklete 7-8 fokkal lesz magasabb, mint egy fedetlen, fűtetlen medence esetében.

A medencefedések rövid idő alatt, könnyedén nyithatók, sínhosszabbítás esetén pedig teljesen elgördíthetők a medencéről. A fedések a medence méretéhez igazodnak, a fedés alatti tér belmagassága 80 cm-től 3m-ig rendelhető, az áthidalható fesztáv pedig 9m.

medencefedés magas szinten

 

A víz melegen tartásán kívül természetesen számos más előnye is van a medencefedésnek, megvédi a medencét a szennyeződésektől, sőt amennyiben nagyobb belterű fedéseinket választja, akár szeles, esős időben is meghívhatja barátait egy kellemes fürdőzésre, beszélgetésre, kártyázásra, a zord időjárás nem fogja zavarni a gondtalan pihenésüket.