- Kultúra

Csak természetesen! – Fotópályázat a Szentendrei-sziget természeti értékeiről

Csak természetesen! címmel a Szigetmonostori Kertbarát Kör és Szigetmonostor Faluház fotópályázatot hirdet 2013. április 6. és november 6. közötti beküldési idővel. Téma: 1. A Szentendrei-sziget természeti értékei, 2. Növényportrék a Szentendrei-szigetről, 3. Szép kertek, kertészetek a Szentendrei-szigeten.

Nevezés:

– A pályázat nyílt (bárki nevezhet szigeten innen és túl egyaránt), a fényképeket digitális formában, az alábbi címre kell beküldeni: info.faluhaz@szigetmonostor.hu
– Kivételes esetben, ha valaki nem rendelkezik digitális fényképezőgéppel, analóg géppel készült fotókat is elfogadnak. Levelezési cím: Szigetmonostor Faluház 2015 Szigetmonostor, Árpád u. 15.
– A nevezés díjtalan, egy pályázó akár több kategóriában is indulhat, maximum 2 db fotóval.
– A pályaműveket Szigetmonostor Faluház a kiírás napjától folyamatosan fogadja a beküldési határidőig, 2013. november 6-ig.

Formai követelmények:

– fájl típus: JPEG
– A feltöltött képek követelményei: legalább 3 megapixel, rövidebbik oldal legalább 1000 pixel, a fájlok mérete legfeljebb 10 MB.
– A pályázaton képkezelő programokkal kezelt képek is részt vehetnek, az utómunkát azonban célszerű az esztétikum határain belül tartani.

Zsűrizés és eredményhirdetés:

– A három kategóriában beküldött pályamunkákat szakmai zsűri bírálja el, a pályázat végső beküldési határidejét követő két hétben.
– A pályázat eredményhirdetésének és a beküldött pályamunkákból összeállított kiállítás megnyitójának helyszíne és időpontja: Szigetmonostor Faluház (2015 Szigetmonostor, Árpád u. 15.), 2013. november 23. 18.00 óra

Nyeremények:

– A pályázaton indulók oklevelet kapnak.
– Kategóriánként az I-III. helyezést elérő pályázók, Várbíró Kinga szentendrei-szigeti keramikusművész egy-egy alkotását kapják.
– Kategóriánként az I. helyezettek a szigetmonostori Bacchus Vendéglő, a Gyümölcsös-Kertvendéglő, és a Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda felajánlásából egy-egy két személyes vacsoradíjban részesülnek.

Tovább a teljes pályázati kiírásra