- Vásárlás

1 NIKKOR VR 6.7–13mm f/3.5–5.6 rendkívül nagy látószögű zoom objektív

Ha ránéz egy olyan felvételre, amely az 1 NIKKOR VR 6.7–13mm objektívvel készült, rögtön a történések középpontjában fogja érezni magát. A Nikon 1 rendszer első rendkívül nagy látószögű zoom objektívének köszönhetően a téma közeli megörökítése mellett minden további részlet is belefér a felvételbe.

1 NIKKOR VR 6.7–13mm f/3.5–5.6 rendkívül nagy látószögű zoom objektív

Hasonlóan az összes többi 1 NIKKOR objektívhez, ez a modell is tökéletes összhangot teremt a hordozhatóság, a teljesítmény, a sebesség és a minőség között. A 6,7–13 mm-es gyújtótávolság-tartománynak (35 mm-es formátumban kifejezve: kb. 18–35 mm) és a 100°-os látószögnek (a legszélesebb az 1 NIKKOR objektívek közt) köszönhetően ez a modell ideális például lenyűgöző tájak fényképezésekor a méretek érzékeltetéséhez, csoportképeknél az egész család egyetlen felvételen való megörökítéséhez, valamint látványos belső terekről készített, kiemelkedően éles felvételekhez.

A könnyed, rendkívül nagy látószögű zoom objektív fekete és ezüst színben kapható, vonzó és kompakt kialakítását pedig minőségi fémborítás teszi még különlegesebbé. Az elmosódást gátló Rázkódáscsökkentés stabilizációs rendszer segítségével a fényképezőgépet kézben tartva is magabiztosan készíthet fényképeket és videókat. A zökkenőmentes rekeszmechanikának köszönhetően még videofelvétel közben is egyenletesen élesítheti vagy lágyíthatja a hátteret, így a téma még jobban kiemelhető.

Tartozékok

A CL-N101 puha objektívtok védi az 1 NIKKOR objektíveket a portól és a karcolásoktól, a HB-N106 bajonettzáras napellenző pedig az objektív fényellenzőhöz csatlakozva védi az 1 NIKKOR objektívet, minimálisra csökkenti a nem kívánt fény mennyiségét, valamint csökkenti a szellemképeket és az erős fényforrások által okozott tükröződéseket. A fényellenző fordítva is az objektívre szerelhető, amikor nincs használatban. A felszereléskor elcsavarva záródó kialakítás pedig gondoskodik a még nagyobb biztonságról. A HB-N105 bajonettzáras napellenző mellékelt tartozék minden megvásárolt 1 NIKKOR VR 6.7–13mm objektívhez.

A NIKKOR 1 objektívek családja

Az 1 NIKKOR jelenlegi választéka a következőkből áll:  a könnyed 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6 zoom objektív, amellyel minden fényképezési helyzetből a legtöbbet hozhatja ki; az 1 NIKKOR VR 30-110mm f/3.8-5.6 kompakt telefotó zoom objektív; az 1 NIKKOR 10mm f/2.8 keskeny, nagy látószögű, rögzített gyújtótávolságú objektív; az 1 NIKKOR VR 10-100mm f/4.5-5.6 PD-ZOOM objektív erősebb meghajtóval a videofelvételekhez; a rendkívül karcsú 1 NIKKOR 11-27.5mm f/3.5-5.6 2,5× zoom objektív és az 1 NIKKOR 18.5mm f/1.8 rögzített gyújtótávolságú objektív gyors maximális rekesszel. A két új objektívvel együtt a teljes választék nyolc darabból fog állni.